Ανανέωση τώρα! Οι καλύτερες ανταύγειες στο Hollywood για να κοπιάρετε τη νέα σεζόν

Ανανέωση τώρα! Οι καλύτερες ανταύγειες στο Hollywood για να κοπιάρετε τη νέα σεζόν

Εκπλήξτε τον κομμωτή σας με τις ιδέες σας!

Αν δεν έχετε σκεφτεί με ποιον τρόπο θα ανανεώσετε τη διάθεση και την εμφάνιση σας τότε δεν είστε έτοιμες να υποδεχτείτε τη νέα σεζόν... Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και με την επιστροφή στην πόλη όλες οι γυναίκες επισκέπτονται τον κομμωτή τους -όχι μόνο για το απαραίτητο κούρεμα στα ταλαιπωρημένα από το αλάτι και τη θάλασσα μαλλιά- αλλά και για να τολμήσουν ένα νέο χρώμα. Συνήθως η πιο συχνή αλλαγή είναι να σκουρύνουμε την απόχρωση των μαλλιών ή να τους δώσουμε λίγη ένταση με μερικές ανταύγειες.

Οι ανταύγειες είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσεετε όγκο και στιλ στα μαλλιά, αλλά και να ανανεώσετε το look σας. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε μπορείτε να επιλέξειτε συνδυασμούς με μεγάλη αντίθεση ή συνδυασμούς με σχεδόν ανεπαίσθητη διαφορά. Είναι μάλιστα η πρώτη επιλογή για εκείνες τις γυναίκες που δε θέλουν να επισκέπτονται το κομμωτήριο συχνά καθώς δε χρειάζονται μηνιαία ανανέωση όπως η βαφή.

Εμείς για την φθινοπωρινή σου μεταμόρφωση σου δείχνουμε στο φωτογραφικό gallery που ακολουθεί μερικά κορίτσια του Hollywood που οι ανταύγειες τους είναι για αντιγραφή!


Διαβάστε ακόμη:

Αμυγδαλέλαιο το θαυματουργό: Συνταγές για λαμπερό πρόσωπο και πλούσια μαλλιά!