Ξεχάστε μια για πάντα το φριζάρισμα!

Ξεχάστε μια για πάντα το φριζάρισμα!

Η Kérastase έχει την απάντηση και λέγεται... Discipline! 

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και η υγρασία έχει την τιμητική της. Σπαστά, κατσαρά ή ακόμα και ίσια μαλλιά , όταν εκτεθούν στην υγρασία μέσα σε λίγα λεπτά μεταμορφώνονται στο χειρότερο εφιάλτη μας: βγαινουν εκτος ελέγχου, φριζάρουν και το χτένισμά εξαφανίζεται! Και μάλιστα, το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο εμφανές όταν τα μαλλιά μας είναι ήδη ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα.


Όσο και να προσπαθούμε σπαταλώντας αμέτρητες ώρες μπροστά στον καθρέφτη και έχοντας καταναλώσει τη μισή (αν όχι ολόκληρη) τη λακ στο κεφάλι μας, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: ατίθασα, θαμπά και χωρίς κίνηση μαλλιά που μας χαλάνε τη διάθεση- και το look.


Τα καλά νέα είναι οτι υπάρχει απάντηση: η λύση έρχεται από την Kérastase, που καινοτομεί ακόμα μια φορά στην περιποίηση των μαλλιών. Η καινούρια σειρά της ονομάζεται Discipline και έχει 2 επίπεδα: αυτό της πειθαρχίας με διάρκεια 10 λουσιμάτων, που γίνεται με μια εξειδικευμένη υπηρεσία αποκλειστικά στο κομμωτήριο και αυτό της ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης που σας επιτρέπει να συνεχίσετε την θεραπεία στο σπίτι.
Το ακόμα καλύτερο: η Discipline σχεδιάστηκε ώστε να συνδυάζει την πειθαρχία και το έλεγχο των ατίθασων μαλλιών χωρίς να τους στερεί τη φυσική κίνηση και ελευθερία!

Discipline


Όσο αφορά την εξειδικευμένη υπηρεσία που γίνεται στο κομμωτήριο, πρόκειται για μια μοναδική 45' -60' εμπειρία, το λεγόμενο πρωτόκολλο Discipline. Εφαρμόζεται από τον επαγγελματία-κομμωτή και το αποτέλεσμα μπορείτε να το συντηρήσετε με προϊόντα φροντίδας στο σπίτι για μοναδική πειθαρχία και anti-frizz αποτέλεσμα με διάρκεια για 10 λουσίματα. Ο συνδυασμός της προ-κερατίνης και ενός πολυμερούς επιφανειακής αναπλήρωσης που περιέχουν τα προϊόντα της σειράς, εξασφαλίζει χωρίς καμία χημική εργασία, εύκολο & γρήγορο χτένισμα και ταυτόχρονα μαλλιά που διατηρούν την ελευθερία κίνησής τους χωρίς να φριζάρουν.


Η περιποίηση στο σπίτι είναι ολοκληρωμένη και δίνει anti-frizz αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 72 ώρες! Εσείς επιλέγετε το σαμπουάν - ή πιο σωστά, το bain όπως το ονομάζει η Kérastase- που σας ταιριάζει ( για πολύ ευαισθητοποιημένα μαλλιά χωρίς θειικά άλατα ή για όλους τους τύπους μαλλιών), τη μάσκα και το anti-frizz spray, το Fluidissime που δεν ξεβγάζεται και αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα & λαμπερά.


Στο κομμωτήριο ή στο σπίτι, με την σειρά Discipline της Kerastase τα μαλλιά σας θωρακίζονται από το φριζάρισμα και αποκτούν τη χαμένη τους λάμψη- και εσείς δεν χρειάζεται πλέον να κοιτάτε το δελτίο καιρού για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!