Εντυπωσιακή λύση για όγκο στα μαλλιά σου!

Βιβή Αγγελάκη
Εντυπωσιακή λύση για όγκο στα μαλλιά σου!

Ταλαιπωρία και κρεπάρισμα τέλος!


Κουράστηκες να κρεπάρεις καθημερινά τα μαλλιά σου και να επινοείς περίεργα χτενίσματα προκειμένου να φαίνονται πυκνά, υγιή και πάντα μοδάτα; Πολλές φορές το παρακάνεις;

Τώρα μπορείς και μόνη σου να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα που χαρίζει φυσικό όγκο στα μαλλιά σου χωρίς να τα ταλαιπωρείς και να... ταλαιπωρείσαι! Μην ανησυχείς. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να πετύχεις ένα φυσικό look!

Εμπνευσμένη τόσο από τις καθημερινές ανάγκες των γυναικών παγκοσμίως όσο και των επαγγελματιών hair stylists, η Moroccanoil® πρωτοπορεί σε μια ολοκαίνουργια κατηγορία περιποίησης μαλλιών με λάδι, κερδίζοντας γρήγορα αναγνωρισιμότητα στους χώρους της μόδας και της ομορφιάς. Μας προτείνει ,λοιπόν, το νέο Moroccanoil Root Boost -μια καινοτομία στη φροντίδα των μαλλιών που παρέχει φυσικό όγκο και όμορφο αποτέλεσμα, δημιουργώντας ήδη ένα φανατικό κοινό μεταξύ κορυφαίων stylists και A-list celebrities!

Πρόκειται για ένα σπρέι όγκου υψηλής απόδοσης που λειτουργεί υπέροχα για κάθε τύπο και υφή μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ίσιων, λεπτών, ή σγουρών. Πυκνώνει και ενδυναμώνει αμέσως τις τούφες των μαλλιών από τη ρίζα, παρέχει όγκο μακράς διαρκείας σε κάθε στυλ και αφήνει τα μαλλιά απαλά και λεία στο άγγιγμα!

Το Moroccanoil Root Boost περιέχει ένα μοναδικό μείγμα δημιουργίας όγκου με εξαιρετικής ποιότητας συστατικά, συμπεριλαμβανομένων το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, έλαιο argan, το οποίο βοηθάει στη διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και εύκολα στο styling. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην πρωτοποριακή σειρά προϊόντων της Moroccanoil είναι η επαναστατική φόρμουλα η οποία ενισχύει και πυκνώνει αμέσως την τρίχα από τη ρίζα, διατηρώντας ταυτόχρονα την υγεία και τη λάμψη της.

Και επειδή πολλές φορές η γνώμη των ειδικών μετράει για να πειστούμε... ο Antonio Corral Calero, ο Artistic Director της Moroccanoil, χρησιμοποίησε το Root Boost για να σχεδιάσει μια πληθώρα από πρωτοποριακά looks στις πασαρέλες και μοιράζεται μαζί μας :
«Δοκιμάσαμε το Moroccanoil Root Boost στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Το Moroccanoil Root Boost παρέχει την απαραίτητη βάση για το σωστό styling στη ρίζα των μαλλιών, επιτρέποντας τον απόλυτο όγκο κατά τη δημιουργία λαμπερών κότσων και αλογοουρών των μοντέλων.»

Ο τρόπος εφαρμογής του, εύκολος και απλός:
Εφάρμοσε το προϊόν στις ρίζες των νωπών μαλλιών σου αφού πρώτα τα έχεις ταμπονάρει με μια πετσετούλα. Για ένα πιο πλούσιο και λαμπερό αποτέλεσμα στέγνωσέ τα στο τέλος με το πιστολάκι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Root Boost ακόμα και πριν τη χρήση θερμού ψαλιδιού για μπούκλες ή ίσιωμα.

Τα προϊόντα της Moroccanoil ® είναι διαθέσιμα σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο σε επιλεγμένα ινστιτούτα περιποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ηλεκτρονική διεύθυνση www.moroccanoil.com.


Δώσε στα μαλλιά σου έναν όγκο αντάξιο του κόκκινου χαλιού που ποτέ δεν «πέφτει»!

Διαβάστε ακόμη:

Doutzen Kroes: Τα fitness και beauty μυστικά του μοντέλου της Victorias Secret

Χάνετε πολλές τρίχες; Βάλτε τέλος στην τριχόπτωση με αυτή τη συνταγή!