CLERIA, η σειρά που λατρεύει την επιδερμίδα σας!

Βιβή Αγγελάκη
CLERIA, η σειρά που λατρεύει την επιδερμίδα σας!

Περιποιήσου την επιδερμίδα σου με 5 προϊόντα.

Η φροντίδα του προσώπου μας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα της γυναικείας περιποίησης. Ο καθαρισμός, το ντεμακιγιάζ, η ενυδάτωση θα πρέπει να γίνονται με σωστή μέθοδο και σωστά προϊόντα σε καθημερινή βάση ώστε να έχουμε μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα!

Η νέα σειρά ολοκληρωμένης περιποίησης προσώπου Cleria,της Pharmasept μας υπόσχεται εγγυημένο αποτέλεσμα για μια λαμπερή επιδερμίδα, προσφέροντας φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα.

Η Cleria λοιπόν περιλαμβάνει πέντε βασικά προϊόντα που καλύπτουν απόλυτα τα βασικά βήματα της φροντίδας της.
Αρχικά, μια 24ωρη κρέμα προσώπου πολλαπλής δράσης που χαρίζει λάμψη και ορατή ανανέωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Η μοναδική σύνθεσή της ενυδατώνει, προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ομογενοποιεί την χροιά του δέρματος. Παράλληλα τα συστατικά της: υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5 και φυσικά λιπαρά οξέα Ω3-Ω6 συγκρατούν την υγρασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθούν το δέρμα να δείχνει πιο ελαστικό και πιο σφριγηλό. Ακόμη, η βιταμίνη C σε συνδυασμό με το λάδι Ιπποφαές παρέχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστασία από την πρόωρη γήρανση, μειώνοντας παράλληλα τις πανάδες και τις καφέ κηλίδες. Τέλος, το εκχύλισμα Aloe Vera μειώνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς και βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος, ρυθμίζοντας την υπερβολική έκκριση σμήγματος. Η εφαρμογή της μπορεί να γίνεται πρωί/ βράδυ σε καθαρό πρόσωπο καθώς επίσης στο λαιμό και στο ντεκολτέ με απαλό μασάζ και ανοδικές κινήσεις με τις άκρες των δακτύλων.

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες στο pharmasept.gr και στη σελίδα μας στο facebook.com/Pharmasept

Έπειτα, έναν απαλό αφρό καθαρισμού & ντεμακιγιάζ για κάθε τύπο επιδερμίδας, ειδικά μελετημένο για καθημερινή χρήση. Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες ανοίγουν τους πόρους και απομακρύνουν αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνουν ή να ερεθίζουν το δέρμα. Παράλληλα, τα ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά αποκαθιστούν την ισορροπία υγρασίας στο δέρμα, ανακουφίζουν από ερεθισμούς και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Ο καθημερινός καθαρισμός θα πρέπει να είναι ήπιος και να καθαρίζει απαλά χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα, κάτι που ο αφρός καθαρισμού της Cleria το πετυχαίνει με την απαλή υποαλλεργική του σύνθεση χωρίς σαπούνι & SLES /SLS που μπορεί να ξηράνει ή να ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα. Παράλληλα, τα ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά (Βιταμίνη F, Προβιταμίνη Β5) αποκαθιστούν την ισορροπία υγρασίας στο δέρμα, ανακουφίζουν από ερεθισμούς και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Αντίστοιχα, η αλλαντοΐνη ενισχύει την ανάπλαση και αποκαθιστά την υγιή όψη της επιδερμίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ απλώνοντας μια ποσότητα στη παλάμη σας και κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα. Στο τέλος μη ξεχάσετε να ξεβγάλετε καλά με άφθονο νερό.

Η σειρά ακόμη, περιλαμβάνει gel καθαρισμού προσώπου καθημερινής χρήσης για μικτές, λιπαρές ή προβληματικές επιδερμίδες. Η εξειδικευμένη του σύνθεση βασισμένη σε ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, ανοίγει τους πόρους και καθαρίζει απαλά το πρόσωπο από ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει το δέρμα. Επιπλέον, τα φυσικά του συστατικά καταπραΰνουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και προλαμβάνουν σπυράκια & μαύρα στίγματα, βοηθώντας την επιδερμίδα να δείχνει λαμπερή και απαλή. Για extra προστασία το gel περιλαμβάνει το αιθέριο έλαιο από θυμάρι σε συνδυασμό με το Τea Tree Oil παρέχοντας ισχυρή αντιοξειδωτική και αντι-μικροβιακή δράση ενώ περιέχει και Προπόλη. Χρησιμοποιήστε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ. Απλώστε μια ποσότητα στη παλάμη σας και κάντε ελαφρύ μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα. Ξεβγάλετε καλά με άφθονο νερό.

Σημαντικό είναι και το scrub απολέπισης για πρόσωπο και σώμα ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων. Σε περιπτώσεις που δούμε ότι η λιπαρότητα επιμένει, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το scrub προσώπου της σειράς CLERIA, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με μικρόκοκκους jojoba. Aπελευθερώνει ακόμα πιο αποτελεσματικά τους πόρους, και είναι ιδανικό για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα.

Τέλος, η σειρά περιλαμβάνει μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια, κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Διαθέτουν ύφανση ανώτερης ποιότητας και αφαιρούν γρήγορα και αποτελεσματικά τους καθημερινούς ρύπους, το make-up αλλά και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα με Υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη C και λάδι Ιπποφαές για ισχυρή ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, αυξάνοντας την αντοχή του δέρματος στις εξωτερικές συνθήκες.

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένα και θα τα βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.