Αυτή η μάσκαρα θα μεταμορφώσει το βλέμμα σας!

Αυτή η μάσκαρα θα μεταμορφώσει το βλέμμα σας!

Ένα... Masterpiece για το νεσεσέρ σας! 

Όταν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του μακιγιάζ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μίας μάσκαρα, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ένα αριστούργημα!

Ο λόγος για την νέα μάσκαρα Masterpiece Transform, για την δημιουργία της οποίας συνεργάστηκαν οι κορυφαίοι ειδικοί του τμήματος μακιγιάζ της Max Factor με την υπερταλαντούχα makeup artist Pat McGrath! Συνεχίζοντας το δρόμο που χάραξε ο Max Factor, ο οποίος 50 χρόνια πριν δημιουργησε το προϊόν που έμελε να λατρεύουμε για πάντα λανσάροντας την πρώτη μάσκαρα που μεταμόρφωνε το βλέμμα, το διάσημο beauty brand - που μάλιστα συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής!- έρχεται αυτή τη σεζόν με μία πρόταση νέας γενιάς.

Max Factor1

Η Masterpiece Transform διαθέτει ένα ειδικά μελετημένο, λεπτό βουρτσάκι το οποίο μεγιστοποιεί την επαφή των συστατικών της μάσκαρα τις βλεφαρίδες, χαρίζοντας άμεσο «όγκο» με την πρώτη εφαρμογή. Το βουρτσάκι με σχήμα που στενεύει στη βάση του και κοντές ίνες, αιχμαλωτίζει και δίνει όγκο σε κάθε βλεφαρίδα, από τη ρίζα μέχρι την άκρη εξασφαλίζοντας ένα πραγματικά εκθαμβωτικό look στις βλεφαρίδες!


Και βέβαια, όπως συμβαίνει σε κάθε νέο προϊόν μακιγιάζ που δημιουργεί η Max Factor, και αυτή η μάσκαρα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά από την Pat McGrath, Global Creative Director της Max Factor κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Στην επίδειξη της συλλογής της Victoria Beckham για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014, η Pat McGrath χρησιμοποίησε τη μάσκαρα Masterpiece Transform απευθείας στη ρίζα των βλεφαρίδων των μοντέλων για να δώσει τοπικά όγκο στη ρίζα της βλεφαρίδας και να πετύχει το look που ταίριαζε ακριβώς με την αισθητική των σχεδίων.

«Η Victoria ήθελε οι κοπέλες να έχουν φυσικό, σχεδόν αμακιγιάριστο look, αλλά παράλληλα να αναδειχθεί η ομορφιά τους με λιτές πινελιές μακιγιάζ. Έτσι, ήταν απαραίτητες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως η έξτρα φωτεινότητα του δέρματος και το διακριτικό τόνισμα των βλεφαρίδων – αυτό που επιδιώκουμε είναι το φυσικό glamour, που είναι τόσο μοντέρνο και σχετικό με τη σημερινή εποχή", εξήγησε η Pat McGrath.

Εκτός όμως από το show της Victoria Beckham, οι βλεφαρίδες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα shows και άλλων μεγάλων οίκων μόδας, όπως στην Prada, όπου τις είδαμε "κολλημένες" μεταξύ τους, στους οίκους Versace και Gucci, όπου έγιναν πιο πλούσιες και «χυμώδεις» αλλά και στους οίκους Lanvin και McQueen, στην πιο θεατρική εκδοχή τους.

Όποιο και αν είναι το look που θέλετε να δημιουργήσετε, από ένα πρωινό μινιμαλιστικό μέχρι ένα glam βραδινό, δεν έχετε παρά να πάρετε στα χέρια σας το μαγικό ραβδάκι της νέας μάσκαρα Masterpiece Transform της Max Factor και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με το συγκλονιστικό αποτέλεσμα!