Επιχείρηση ενυδάτωση, χάρη στην Bioderma!

Βιβή Αγγελάκη
Επιχείρηση ενυδάτωση, χάρη στην Bioderma!

Το δέρμα σας ανακτά την άνεση, την ελαστικότητα και τη λάμψη του!


Πολλές φορές έχουμε τονίσει πόσο πολύτιμο είναι το νερό για τον οργανισμό μας! Η έλλειψή του, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία μας ενώ τα πρώτα σημάδια εμφανίζονται στο δέρμα μας κάνοντάς το ξηρό και τραχύ.

Κι όμως, ενώ είναι σχεδόν κλισέ πως πρέπει να φροντίζουμε για την σωστή ενυδάτωση του οργανισμού μας, ο σύγχρονος και αγχωτικός τρόπος ζωής συχνά μας κάνει να το ξεχνάμε. Κάπου εδώ έρχεται να δώσει μια χείρα βοηθείας η Bioderma με το νέο Hydrabio Sérum, έναν ορό εντατικής ενυδάτωσης που έρχεται να δώσει λύση στις ανάγκες του ευαίσθητου αφυδατωμένου δέρματος.

Η καινοτομία του Hydrabio Sérum, AQUAGENIUM, είναι εμπνευσμένη από την βιολογία του δέρματος και βασίζεται στο Pyrus Malus (εκχύλισμα μήλου) που ενεργοποιεί τη σύνθεση των πρωτεϊνών οι οποίες δημιουργούν κανάλια νερού μέσα στο κύτταρο. Αποτέλεσμα: δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την μεταφορά 3 δις μορίων νερού ανά δευτερόλεπτο! Ακόμη, η γλυκερίνη και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, χαρίζουν άμεσα ένα αποτέλεσμα λάμψης και ενυδάτωσης που διαρκεί.

Με την ιδιαίτερα ευχάριστη, δροσιστική και αναζωογονητική υφή gel, το νέο Hydrabio Serum χαρίζει μία αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας ενώ αποτελεί άριστη βάση για μακιγιάζ.