Το κέντρο της Αθήνας γίνεται ροζ... για καλό σκοπό!

Βιβή Αγγελάκη
Το κέντρο της Αθήνας γίνεται ροζ... για καλό σκοπό!

Δύο μοναδικά events!


Το ροζ χρώμα έχει γίνει σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!

Η Estee Lauder, το City Link και τα πολυκαταστήματα Αttica συνεργάζονται λοιπόν, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και διοργανώνουν δύο εκδηλώσεις τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στις 20.00!

Το City Link (ένα κομβικό κτίριο στο κέντρο της πόλης) θα φωταγωγηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά-όπως συμβαίνει κάθε Οκτώβριο παγκοσμίως - ροζ και θα γίνει σύμβολο αισιοδοξίας που μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης! Φέτος λοιπόν το πολυκατάστημα Αttica και η Στοά Σπυρομήλιου θα γίνουν ροζ το βράδυ της Δευτέρας!

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί πάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας σε 70 χώρες μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!

Ακόμη, στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης θα διοργανωθεί το φιλανθρωπικό pink ribbon dinner στο χώρο της Στοάς Σπυρομήλιου. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης (από τις προσκλήσεις- εισιτήρια) θα διατεθούν για την ενίσχυση της δράσης του Επιστημονικού Οργανισμού «ΕΜΕΙΣ» όπου κύριο στόχο έχει τη στήριξη στη θεραπεία ανασφάλιστων και κοινωνικά αδύναμων γυναικών με καρκίνο μαστού. O οργανισμός αυτός αποτελείται από ιατρούς χειρούργους που χειρουργούν δωρεάν γυναίκες με καρκίνο μαστού, οι οποίες δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδά αυτά.

Έμπνευση για τον σκοπό αυτό αποτελεί η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» και ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», που έχουν αφιερωθεί στην υποστήριξη αυτών των γυναικών.

H τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 50 ευρώ.
Για κράτηση θέσεων: PRogressive 210 7247300