Επισκεφθήκαμε: Το... κινούμενο hair salon του Pantene Pro-V!

Επισκεφθήκαμε: Το... κινούμενο hair salon του Pantene Pro-V!

Μια πρωτότυπη ιδέα έρχεται σύντομα κοντά σας! 

Η πρόσκληση ήταν για ένα treatment με τα νέα προϊόντα Pantene Pro-V σε avant premiere και στη συνέχεια δωρεάν χτένισμα από τον υπερ-αγαπημένο μας hair expert, Χρήστο Καλλανιώτη, και φυσικά δεν υπήρχε καμία περίπτωση να την αρνηθούμε!

Το ραντεβού δόθηκε σε ένα... van- ναι, καλά διαβάσατε! - το van του Pantene Pro-V που έκανε το ντεμπούτο του στο κατάστημα Σκλαβενίτης στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκεί βρισκόταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ως υπέρκομψη οικοδέσποινα, η οποία εξήγησε στους παρευρισκόμενους τι ακριβώς συμβαίνει: το Pantene Pro-V, λοιπόν, θα έχει από εδω και πέρα το δικό του van, το οποίο θα κάνει διάφορες στάσεις στην πόλη όπου οι ειδικοί συνεργάτες του brand θα δίνουν συμβουλές φροντίδας και styling στους επισκέπτες και θα περιποιούνται τα μαλλιά τους, όπως σε ένα κομμωτήριο!

094

Κάπως έτσι εξελίχθηκε η ημέρα της... πρεμιέρας: ο επικεφαλής hair expert του Pantene Pro-V, Χρήστος Καλλανιώτης, ήρθε από το Λονδίνο για να δώσει πολύτιμα tips για όμορφα, λαμπερά μαλλιά και να απαντήσει στις ερωτήσεις της Σταματίνας και των επισκεπτών, ενώ ταυτόχρονα οι συνεργάτες του Pantene Pro-V τους πρόσφεραν την μοναδική εμπειρία φροντίδας του hair brand!

Όπως είπαμε, το van του Pantene Pro-V θα κάνει πολλές στάσεις στην πόλη, οπότε μείνετε συντονισμένες για να ενημερωθείτε για τη μέρα που θα βρίσκεται κάπου κοντά σας- είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!