Ποια σταρ ξοδεύει 1.000.000 δολάρια το χρόνο για να φαίνεται ωραία;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια σταρ ξοδεύει 1.000.000 δολάρια το χρόνο για να φαίνεται ωραία;

Πραγματικά απίστευτο!

Στις μέρες μας ένα τέτοιο ποσό είναι πραγματικά εξωφρενικό αλλά μάλλον για τους αστέρες του Hollywood είναι αστείο... πόσο μάλλον για την Jessica Simpson που ξοδεύει 1.000.000 δολάρια για να φαίνεται ωραία!!

Η 34 χρονη ηθοποιός -μητέρα δύο παιδιών- του Maxwell 2 ετών και του Ace 15 μηνών - και σύζυγος του Eric Johnson σύμφωνα με πληροφορίες ξοδεύει πάνω από 1.000.000 δολάρια το χρόνο για την περιποίηση της εξωτερικής της εμφάνισης, προκειμένου να είναι πάντοτε όμορφή!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Jessica ξοδεύει τεράστια ποσά για τη φροντίδα του δέρματός της, του προσώπου της, των μαλλιών της και γενικότερα του σώματός της!

Το πρόγραμμα ομορφιάς της περιλαμβάνει σε εβδομαδιαία βάση μαύρισμα (αξίας 1.000 δολαρίων) ενώ κάθε μήνα ακολουθεί μια θεραπεία με λέιζερ και ακτίνες για να εξαφανίσει την κυτταρίτιδά στους γλουτούς και στο πίσω μέρος των μηρών της που κοστίζει μόλις 2.000 δολάρια! Μάλιστα, μόνο για την περιποίηση των βλεφαρίδων- στις οποίες λατρεύει να βάζει extensions- ξοδεύει 1.000 δολάρια την εβδομάδα (500 δολάρια για κάθε συνεδρία)!

Ακόμη, στο συνολικό πακέτο περιποίησής της συμπεριλαμβάνεται μια ομάδα κομμωτών και make up artists (που της στοιχίζει 230.000 δολάρια το χρόνο) και θεραπείες για την ανόρθωση στήθους της αξίας 50.000 δολαρίων!

Και φυσικά η Jessica γυμνάζεται κιόλας! Η σταρ ακολουθεί το πρόγραμμα που της υπαγορεύει ο Harley Pasternak - γνωστός γυμναστής των επωνύμων- τρείς φορές την εβδομάδα δίνοντας 1.500 ανά συνεδρία! Κι αν κάνουμε τον πολλαπλασιασμό υπολογίζουμε γύρω στα 4.500 δολάρια μόνο για τη γυμναστική της!


Αλήθεια Jessica αξίζει τον κόπο;

Διαβάστε ακόμη:

Βρήκαμε τη λιβανέζικη συνταγή- όπλο ομορφιάς της Amal Alamuddin!

Κόκκινα χείλη με κόκκινο φόρεμα. Θα το τολμούσες όπως η Megan Fox;