Ποια λαμπερή σταρ είναι η νέα μούσα της L'Oréal Paris;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια λαμπερή σταρ είναι η νέα μούσα της L'Oréal Paris;

Πραγματικά της αξίζει!


Όταν η διαχρονική αριστοκρατική ομορφιά συναντά το ταλέντο τότε τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά!

Και πώς να μην είναι, όταν μιλάμε για τη Naomi Watts, την πολυαγαπημένη ηθοποιό που δικαίως επιλέχθηκε να είναι η νέα μούσα της L'Oréal Paris!

Το μεγάλο brand στο χώρο της ομορφιάς, μετά από επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες και πιο όμορφες celebrities, όπως τη Julliane Moore, την Eva Longoria, τη Blake Lively, τη Jane Fonda και τη Freida Pinto συνεχίζει αυτήν την παράδοση, ανακοινώνοντας πριν λίγες μέρες τη νέα συνεργασία με την πολυτάλαντη ηθοποιό Naomi Watts!

NAOMI WATTS RELEASE PICTURE picture original

«Η Naomi είναι το σύμβολο της λαμπερής, αυθεντικής ομορφιάς. Το φαινομενικά εύθραυστο παρουσιαστικό της έρχεται σε αντίθεση με την απόλυτη αφοσίωση που ώθησε την καριέρα στης στα ύψη. Απαστράπτουσα, ειλικρινής και χαρισματική, αντιπροσωπεύει επάξια μια γυναίκα με αξίες. Η διαχρονική ομορφιά της την καθιστά την τέλεια επιλογή για να εκπροσωπήσει την απόλυτη καινοτομία στην περιποίηση της επιδερμίδας, το Revitalift Filler», αναφέρει ο Cyril Chapuy, πρόεδρος του brand της L'Oréal Paris παγκοσμίως.

Παράλληλα, η 46 χρονη ηθοποιός σε δηλώσεις της εξηγεί πως είναι ιδιαίτερα τιμητική η πρόταση που της έγινε από την οικογένεια της L'Oréal Paris και είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή τη νέα της συνεργασία.

«Η L'Oréal Paris εδώ και δεκαετίες λέει στις γυναίκες πως το αξίζουν. Δεν πρόκειται για ένα απλό σλόγκαν, αλλά για ένα εμπνευσμένο mantra! Η L'Oréal Paris δεν αντιπροσωπεύει μόνο τα θρυλικά προϊόντα της , αλλά προωθεί την αυτοπεποίθηση, επιτρέποντας σε κάθε γυναίκα να εκτιμά τον εαυτό ανεξάρτητα από την ηλικία, το παρελθόν ή την εθνικότητά της»

Naomi, περιμένουμε να σε απολαύσουμε στις οθόνες μας!

Διαβάστε ακόμη:

Η κακόγουστη πλάκα της Beyoncé τελείωσε!

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!