Η μία και μοναδική κίνηση για σούπερ απαλά, sexy χείλη!

Η μία και μοναδική κίνηση για σούπερ απαλά, sexy χείλη!

Δοκιμάσαμε, λατρέψαμε και σου προτείνουμε! 

Είτε αρκείσαι στα απολύτως απαραίτητα για το beaute σου είτε στηρίζεις με πάθος την θεωρία "όσο περισσότερα (προϊόντα) τόσο καλύτερα", τα Baby Lips της Maybelline New York δεν μπορούν να λείπουν από την τσάντα σου.

Η φήμη τους προηγήθηκε από την άφιξή τους στην Ελλάδα πέρσυ, και έτσι περίμενα με μεγάλη περιέργεια να τα δοκιμάσω τα lip balms στα οποία ορκίζονται μοντέλα και stars! Το crash test τα δικαίωσε: έκτοτε έχω πάντα στην τσάντα μου το Baby Lips Pink Punch που όχι μόνο κρατάει απαλά τα χείλη για ώρες αλλά τα αγκαλιάζει και με μια διακριτική ροζ απόχρωση, τέλεια για ένα φρέσκο look που δεν φωνάζει!

BABY LIPS ELECTRO synthesi

Γιατί τα γράφω ολα αυτά: διότι μόλις έφτασαν στα χέρια μου τα ολοκαίνουρια Baby Lips που είναι... Electro! Αυτή τη φορά οι γεύσεις είναι φρουτένιες και τα χρώματα neon, πάντα όμως με σύνθεση που προσφέρει ό,τι καλύτερο στα χείλη. Μέλι, κολλαγόνο και βούτυρο karite πρωταγωνιστούν στη φόρμουλα των νέων Baby Lips, ένας έξυπνος συνδυασμός ενυδατικών συστατικών μαζί με βιταμίνες και το εκχύλισμα του φυτού Centella Asiatica, γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, αφήνουν τα χείλη απαλά, ανανεωμένα και ενυδατωμένα για 8 ώρες!

Τα Baby Lips Electro έρχονται σε 6 έντονες αποχρώσεις και γεύσεις: αν θέλεις ένα έντονο, electro αποτέλεσμα εχεις να διαλέξεις ανάμεσα στις Pink Shock, Strike a Rose, Oh!Orange, Berry Bomb ενώ για ημιδιάφανο look υπάρχουν οι Minty Sheer και Fierce n Tangy- δοκίμασέ το και είμαι σιγουρη πως θα και εσύ θα έχεις ένα σε κάθε τσάντα σου!