Δείτε τι κάνουν αυτές οι σταρς του Hollywood για να έχουν λαμπερά μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε τι κάνουν αυτές οι σταρς του Hollywood για να έχουν λαμπερά μαλλιά!

4+1 celebrities αποκαλύπτονται!

Τα λαμπερά μαλλιά είναι το απωθημένο κάθε γυναίκας! Πάντα μέσα στη μόδα προσδίδουν ένα sexy ύφος στην κάθε σας εμφάνιση! Τα υγιή και αναζωογονημένα μαλλιά αναδεικνύουν έντονα τόσο το χρώμα τους όσο και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας! Μάλιστα, ακόμη και αν δεν έχετε βαφτεί, πολλές φορές τα εντυπωσιακά μαλλιά κλέβουν την παράσταση!

Τι γίνεται όμως με τις διάσημες κυρίες του Hollywood; Τι κάνουν στα μαλλιά τους και είναι πάντα τόσο λαμπερά σε κάθε τους εμφάνιση; Ποια είναι τα μυστικά τους; Τι θα πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα για ένα τέλειο αποτέλεσμα;

1)Kate Middleton: Χρησιμοποιεί προϊόντα κομμωτηρίου και σπιτικές μάσκες!

kate

Δεν είναι ανάγκη να ξοδεύετε μια περιουσία για να περιποιείστε σωστά τα μαλλιά σας! Αν θαυμάζετε την υπέροχη κόμη της Δούκισσας του Cambridge δεν έχετε παρά να κάνετε τις σωστές επιλογές στα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών σας! Η Kate Middleton σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιεί προϊόντα της Kerastase και σπιτικές μάσκες για να αναζωογονήσει τα μαλλιά της.

2)Amanda Seyfried: Αφήνει τα μαλλιά της στη φυσική τους απόχρωση!

6


Θέλετε να μάθετε ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από τα εκπληκτικά λαμπερά μαλλιά της Amanda Seyfried; Το αποκαλύπτει η ίδια: «Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου! Τα αφήνω στη φυσική τους απόχρωση!» Και επειδή οι περισσότερες μπορεί να μην διαθέτετε εκ του φυσικού σας ένα τόσο τέλειο χρώμα στα μαλλιά σας, η ιδανικότερη επιλογή είναι να προτιμάτε- εάν αποφασίσετε να τα βάψετε- δύο με τρεις αποχρώσεις πιο ανοιχτές ή πιο σκούρες από το φυσικό σας χρώμα!

3) Alexa Chung: Αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά!

3

«Λούζομαι σε καθημερινή βάση, γιατί έχω λιπαρά μαλλιά. Όμως, σπάνια χρησιμοποιώ πιστολάκι για να τα στεγνώσω. Προτιμώ να αφήνω τα μαλλιά μου κάτω και να περιμένω να στεγνώσουν» λέει η Alexa Chung.

4) Rosie Huntington-Whiteley: Βρήκε το κούρεμα που της ταιριάζει!

4


«Το κλειδί για πραγματικά τέλεια, μακριά, μαλλιά, όπως της Rosie είναι να τα κόψετε όλα στο ίδιο μήκος και όχι σε έντονες μύτες ή ασύμμετρα, καθώς έτσι αδυνατίζουν οι άκρες. Προτίμησα ένα ανεπαίσθητο φιλάρισμα που αφαιρεί το περιττό βάρος από τις άκρες» αποκαλύπτει ο κομμωτής της Rosie Huntington-Whiteley, George Northwood Blyth, στο Βρετανικό Elle.

5)Miranda Kerr: Ακολουθεί σωστή διατροφή!

ker


Η Miranda Kerr πιστεύει απόλυτα ότι το κλειδί για τη σωστή και γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών σας ξεκινά από τη διατροφή σας. «Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα λιπαρά χαρίζουν λάμψη και υγεία τόσο στο δέρμα σας όσο και τα μαλλιά σας. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τα θρεπτικά συστατικά από τις τροφές που καταναλώνουμε. Τρώω σχεδόν καθημερινά, το σολομό, το αβοκάντο, το λάδι καρύδας αλλά και ξηρούς καρπούς όπως τα αμύγδαλα!»

Διαβάστε ακόμη:

Η Doutzen Kroes ξέρει το σωστό τρόπο για να «φοράτε» το άρωμά σας!

Γρήγορα μυστικά ομορφιάς από την Katie Holmes!