Ποια σταρ ζήλεψε το μαλλί της Jessica Simpson;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια σταρ ζήλεψε το μαλλί της Jessica Simpson;

Δεν θα το πιστεύετε!

Πριν λίγες μέρες από αυτή εδώ τη στήλη γράφαμε για την αλλαγή που έκανε η Jessica Simpson στα μαλλιά της! Η 34 χρονη σταρ αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά ξανθά μαλλιά της κόβοντάς τα ένα μακρύ καρέ που έφτανε μέχρι τους ώμους της διατηρώντας πάντα το χαρακτηριστικό ξανθό τους χρώμα! Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών με το νέο της look στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram το ίδιο κιόλας βράδυ, έκανε κάποια διάσημη κυρία και μάλιστα από το συγγενικό της κύκλο να ζηλέψει...

Η μικρή της αδερφή λοιπόν, η Ashlee παρουσιάστηκε προχθες το βράδυ σε gala με ένα παρόμοιο hairstyle με τη αδερφή της Jessica! Κι ενώ λοιπόν είχαμε συνηθίσει την Ashlee με μακριά ξανθά μαλλιά που στο τελείωμά τους κατέληγαν σε χαλαρές μπούκλες, τώρα θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να δεχτούμε το νέο της hairstyle- που πολύ της πάει!

ashlee-simpson-1-800x600

Και οι δύο αδελφές τώρα έχουν υιοθετήσει ένα νέο look με πιο κοντό μαλλί και έχουν αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά τους που είχαν όλο το καλοκαίρι!

845b190d8a32cdabaf2b685ed3e931dd

Βέβαια, η αλλαγή της Jessica μπορεί να θεωρηθεί πιο τολμηρή καθώς είχε πολύ καιρό να αλλάξει το look της, ενώ για την Ashlee είναι ένα γνώριμο κούρεμα! Ακόμη η Ashlee έκοψε το μαλλί της ασύμμετρο κόβοντας μπροστά μερικά τουφάκια που πλαισίωναν το πρόσωπό της, ενώ τόλμησε και μια αλλαγή στο χρώμα, κάνοντάς το πιο σκούρο- αλλά πάντα ξανθό!

ashlee-simpson-evan-ross-support-his-mom-diana-ross-at-amfar-gala-02

Μπράβο και σε έσένα Ashlee, πολύ σου πάει!

Διαβάστε ακόμη:

Η αλλαγή της Jessica Simpson μας ενθουσίασε!

Η Doutzen Kroes ξέρει το σωστό τρόπο για να «φοράτε» το άρωμά σας!