Ο Νοέμβριος μπήκε και η Beyoncé άλλαξε (πάλι) hairstyle! Δείτε το νέο look.

Βιβή Αγγελάκη
Ο Νοέμβριος μπήκε και η Beyoncé άλλαξε (πάλι) hairstyle! Δείτε το νέο look.

Τι άλλο πια θα κάνει αυτή η σταρ στα μαλλιά της;

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των αλλαγών. Πολλές γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν αλλαγές στο look τους και πιο πολύ στα μαλλιά τους. Όμως κάποιες το παρακάνουν! Η Queen Bey αποφάσισε πάλι να αλλάξει τα μαλλιά της.

Όλοι θα θυμάστε τα αποτυχημένα και κακουρεμένα μικρά φραντζάκια της στις αρχές του προηγούμενου μήνα, τα οποία ξεσήκωσαν πλήθος αρνητικών σχολίων από τα μέσα και τους fans της.

618eb85353d538ba7427dd9192df960529067fa0

Η σταρ όμως, κατάλαβε το λάθος της σύντομα- μια εβδομάδα αργότερα- και επανήλθε στα φυσιολογικά της γούστα, εξαφανίζοντας τα! Παρόλα αυτά, δεν σταμάτησε εκεί... Η τελευταία της εμφάνιση προχθές, στο γήπεδο με το σύζυγό της Jay Z, μας άφησε πάλι άφωνους!

Η Beyoncé, ακολουθώντας τη νέα τάση πολλών σταρ του Hollywood για το φθινόπωρο, έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ που έφτανε στο ύψος του πηγουνιού της.

jay-z-beyonce-front-row-basketball-game-spl-ftr

Μάλιστα προτίμησε μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση, που χώριζε αρμονικά την πλούσια καστανόξανθη κόμη της δεξιά και αριστερά. Αν και άβαφη, το εντυπωσιακό μαλλί της έκλεψε την παράσταση!

beyonce-new-short-hair-nov-3-spl-ftr

Η σταρ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν φοβάται τις αλλαγές. (Όλοι θα θυμάστε την μεγάλη αλλαγή που έκανε πέρυσι το καλοκαίρι, κόβοντας το μαλλί της αντρικό).

Εσείς τι λέτε; Της πηγαίνει το νέο hairstyle; Θα τολμούσατε κάτι ανάλογο;

Διαβάστε ακόμη:

Μάθετε τα μυστικά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα από τη Bobbi Brown!

Ξεχάστε την παλιά ξανθιά Cara. Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της!