Eau de Gaga: Τι κρύβει το νέο unisex άρωμα της Lady Gaga;

Eau de Gaga: Τι κρύβει το νέο unisex άρωμα της Lady Gaga;

Η Mother Monster ξαναχτυπά με ένα προκλητικό κοκτέιλ! 

Η Lady Gaga θέλει να είναι πάντα κοντά στα Little Monsters της. Ήταν, λοιπόν, ζήτημα χρόνου να δούμε -και να μυρίσουμε- το επόμενο άρωμά της που αυτή τη φορά δεν κάνει διακρίσεις, φοριέται δηλαδή τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες!

Το νέο Eau de Gaga είναι ένα άρωμα προκλητικό, φυσικά, και επικίνδυνα τολμηρό, απόλυτα Gaga. Η αρωματοποιός Ursula Wandel, δούλεψε μαζί με την διάσημη τραγουδίστρια, και δημιούργησε ένα άρωμα εμπνευσμένο από τον ορισμό που δίνει στην αγάπη: μια βαθιά ένωση μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο αν και είναι απόλυτα διαφορετικοί, η έμπρακτη απόδειξη του ότι τα αντίθετα έλκονται.

Το Eau de Gaga είναι ένα αινιγματικό eau de parfum που συνδυάζει τολμηρά στοιχεία για να δημιουργήσει ένα σαγηνευτικό άρωμα. Στην καρδιά του βρίσκεται το άνθος της λευκής βιολέτας, ένα ερμαφρόδιτο λουλούδι που προκαλεί έναν ιλιγγιώδη συνδυασμό του αρσενικού και του θηλυκού. Για ισορροπία, αυτή η έντονη λουλουδένια μυρωδιά συμπληρώνεται με το δροσιστικό άρωμα του μοσχολέμονου.

Το μπουκάλι του αρώματος αντικατοπτρίζει το διαφυλετικό μείγμα στην αισθητική του και ξεχωρίζει για τις απλές αλλά παράλληλα κομψές γραμμές του. Για να διανθιστεί με ένα ίχνος πολυτέλειας, διακοσμείται με μια ασημένια πλάκα με την αναγραφή των λέξεων Παρίσι - Νέα Υόρκη και τον αριθμό 001. Τα ονόματα των δύο πόλεων αντικατοπτρίζουν την υπερατλαντική ταυτότητα του οίκου αρωματοποιίας Haus Laboratories, ενώ ο αριθμός 001 υποδηλώνει το ξεκίνημα μιας μακράς ιστορίας που περιμένει να ειπωθεί.

Και για τους πιο αφοσιωμένους «Little Monsters», κυκλοφορεί και σε 75 ml Masterpiece, σε μια κόκκινη θήκη, η οποία «ντύνει» το φιαλίδιο σε πλούσιο βελούδο.

Το Eau de Gaga θα το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora και στο http://www.sephora.gr/Brands/Lady-Gaga/r.15548.152.0.html