Πότε και πώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το μολύβι χειλιών;

Βιβή Αγγελάκη
Πότε και πώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το μολύβι χειλιών;

Κάντε το μολύβι χειλιών must του νεσεσέρ σας.

Το lip liner ή αλλιώς μολύβι χειλιών είναι η βάση πάνω στην οποία «πατάει» το κραγιόν. Αν και πολλές γυναίκες δεν το θεωρούν απαραίτητο και εφαρμόζουν κατευθείαν στα χείλη τους το κραγιόν ή lip gloss τους, το μολύβι χειλιών είναι αυτό που δίνει σχήμα και ένταση στα χείλη σας.

Σας προτείνουμε λοιπόν 4 διαφορετικούς τρόπους και λόγους που θα σας κάνουν να το αγαπήσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίσταση!

e16765d6910ac6ba8c41db92fb7646aa

1)Για να διορθώσετε τα λεπτά ή άνισα χείλη σας.

Περάστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα lip liner σε μια απόχρωση πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Αυτό αμέσως θα τα κάνει να φαίνονται πιο ζουμερά και γεμάτα. Προσοχή! Αποφεύγετε να επεκτείνετε έντονα τη γραμμή των χειλιών με το μολύβι έξω από αυτά, γιατί με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα δεν θα φαίνεται φυσικό και τόσο κολακευτικό.

2) Για να κρατήσετε το χρώμα όταν το κραγιόν σας έχει ένα λαμπερό φινίρισμα ή είναι super ενυδατικό.

Τα glossy κραγιόν ή αυτά που είναι super ενυδατικά πολλές φορές χάνουν πιο εύκολα το χρώμα τους σε σχέση με τα αντίστοιχα ματ. Για να διατηρήσετε λοιπόν το χρώμα του κραγιόν στα χείλη σας πιο πολύ, σχεδιάστε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών σε απόχρωση μπεζ ροζ. Στη συνέχεια, περάστε ταμποναριστά λίγο concealer γύρω από την περιοχή του στόματός σας και από πάνω λίγη πούδρα. Είστε έτοιμη να βάλετε το κραγιόν σας!

3)Για να έχετε όμορφα χείλη όλο το βράδυ χωρίς να χρειαστεί να τα ανανεώσετε.

Για να μην καταλήξετε στο τέλος της βραδιάς με το περίγραμμα των χειλιών σας να φαίνεται αντιαισθητικά έντονο ενώ το χρώμα από το κραγιόν να έχει ξεθωριάσει, περάστε το μολύβι των χειλιών-εκτός από το περίγραμμα- και μέσα στα χείλη σας, γεμίζοντάς τα. Στη συνέχεια εφαρμόστε το κραγιόν σας.

4) Αντί για κραγιόν.

Φροντίστε να επιλέγετε μολύβια χειλιών με παχιά και μαλακή μύτη, που να μη γδέρνουν τα χείλη σας και χρησιμοποιήστε τα αντί του κραγιόν. Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε και σας ταιριάζει και αφού «γεμίσετε» τα χείλη σας, απλώστε το χρώμα με ένα μαλακό ειδικό βουρτσάκι.

Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση αναμένεται λαμπερό και εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νοέμβριος μπήκε και η Beyoncé άλλαξε (πάλι) hairstyle! Δείτε το νέο look.

Είστε ανάμεσα σε 2 βερνίκια; Δείτε αυτό το mani που θα σας ενθουσιάσει!