Το μυστικό ομορφιάς της Παρασκευής: Χέρια ή πινέλα στο μακιγιάζ;

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό ομορφιάς της Παρασκευής: Χέρια ή πινέλα στο μακιγιάζ;

Ο Artistic Director της Shiseido δίνει συμβουλές που όλες πρέπει να διαβάσετε!

Πόσες φορές αλήθεια δεν έχετε βρεθεί στο δίλημμα να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας ή τα πινέλα καθώς απλώνετε τα προϊόντα μακιγιάζ στην επιδερμίδα σας; Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος; Ποιος τρόπος θα χαρίσει το ιδανικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας;

Και φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις οι κατάλληλοι να δώσουν απαντήσεις δεν είναι άλλοι από τους ειδικούς makeup artists. Ο Artistic Director της Shiseido, Dick Page, μοιράζεται μαζί μας μυστικά του μακιγιάζ που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια!

1 – Γενικά για κάθε είδους εφαρμογή μακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας παρά τα πινέλα μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο, φυσικό και λιγότερο σοφιστικέ.

2 – Όσο αφορά το foundation, απλώστε μια μικρή ποσότητα foundation στο πίσω μέρος του χεριού σας και χρησιμοποιήστε εναλλακτικά 4 από τα δάχτυλά σας για να εφαρμόσετε το προϊόν.

3 – Για να εφαρμόσετε το concealer, απλώστε ταμποναριστά μια μικρή ποσότητα του προϊόντος κάτω από τα μάτια. Έτσι, θα αποκτήστε ένα φυσικό αποτέλεσμα και θα μειώσετε τις σκιές κάτω από τα μάτια σας.

4 – Για τις σκιές στα μάτια σας χρησιμοποιήστε το δείκτη του χεριού σας για να τις απλώσετε . Όποια κι αν είναι η υφή της, μπορείτε εύκολα να τη συνδυάσετε στα βλέφαρά σας για ένα έντονο smokey eyes effect.

5 – Και φυσικά για την τέλεια εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη σας δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήστε το μεσαίο σας δάχτυλο που θα σας βοηθήσει να το απλώσετε σε όλη την επιφάνειά τους. Έτσι θα μπορέσετε να αποκτήσετε έντονο χρώμα και φυσική λάμψη.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, για τις λεπτομέρειες στο μακιγιάζ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πινέλα σας, ενώ για πιο έντονο αποτέλεσμα δουλέψετε το προϊόν με τα δάχτυλά.

«Αν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε πινέλα μακιγιάζ σας ... ξεχάστε το. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας! Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό» λέει ο Dick Page και έχει απόλυτο δίκιο!

Διαβάστε ακόμη:

Αποτρίχωση με κερί: Τι δεν πρέπει να πιείτε μια μέρα πριν!

3 φυσικά conditioners που θα τιθασεύσουν τα σγουρά μαλλιά σας !