Η Suki Waterhouse το μετάνιωσε και επιστρέφει στα παλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Η Suki Waterhouse το μετάνιωσε και επιστρέφει στα παλιά!

Δείτε το look της!

Το φθινόπωρο είναι επισήμως η εποχή που οι περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους. Όσο απρόβλεπτος, λοιπόν, είναι ο καιρός αυτήν την εποχή, άλλο τόσο απρόσμενες είναι και οι αλλαγές που κάνουν οι διάσημες κυρίες του Hollywood στα μαλλιά τους!

Κι ενώ, δεν πέρασαν δύο μήνες από τότε που η ξανθιά Suki άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της , υιοθετώντας ένα καστανό, πιο χειμωνιάτικο hairlook- όπως άλλωστε έκανε η Cara Delevingne- το μετάνιωσε!

Το γνωστό μοντέλο, δεν άντεξε την αλλαγή στα μαλλιά της και επέστρεψε στο παλιό κλασσικό χρώμα που όλοι την αγαπήσαμε, το ξανθό.


Η Suki έκανε την εμφάνισή της στο Μόναχο, σε δείπνο που διοργάνωνε ο οίκος Burberry, φορώντας ένα μακρυμάνικο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, συνδυασμένο άψογα με τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Όμως, τα μαλλιά της, ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις, δίνοντάς ένα σοφιστικέ αέρα στην glam εμφάνισή της. Μάλιστα, κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση, το πανέμορφο μοντέλο επέλεξε να δώσει έναν ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά της για μεγαλύτερο φυσικό όγκο.

20waterhouse-mosci-tmagSF


Ίσως για κάποιο ρόλο, για μια νέα καμπάνια που ετοιμάζει ή απλά επειδή το μετάνιωσε προτιμώντας την ασφάλεια του ξανθού χρώματος ; Ακολουθεί το παράδειγμα της Beyoncé;

Πάντως, όποιο χρώμα και να επιλέξει (ξανθό ή καστανό)για τα μαλλιά της, ξέρει να το υποστηρίζει!

Διαβάστε ακόμη:

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας

My Burberry : Ένα άρωμα που μας ταξιδεύει στους κήπους του Λονδίνου μετά τη βροχή!