Η Kate Moss είναι 40 και δείχνει 25! Μάθετε τα μυστικά ομορφιάς της!

Βιβή Αγγελάκη
Η Kate Moss είναι 40 και δείχνει 25! Μάθετε τα μυστικά ομορφιάς της!

Βήμα-βήμα η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς του πανέμορφου μοντέλου!

Τι κι αν μετρά 25 χρόνια στο χώρο του modeling, η Kate είναι ακόμα η βασίλισσα του στυλ και η αγαπημένη πολλών οίκων παγκοσμίως! Και φυσικά, επειδή πολλές από εσάς θα αναρωτιέστε ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς που την κάνουν να δείχνει κούκλα τώρα στα 40, ακόμη και μετά από ένα μεγάλο hangover ... το γνωστό (και για τις καταχρήσεις του) μοντέλο μας τα αποκαλύπτει!

Σε συνέντευξή της, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Grazia, η Kate μοιράστηκε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

Το μοντέλο αρχίζει με την περιποίηση του προσώπου της, για να βεβαιωθεί ότι η επιδερμίδα της είναι σε άριστη κατάσταση, πριν ξεκινήσει τη διαδικασία για το τεχνητό μαύρισμα στο πρόσωπό της. Μάλιστα, όπως λέει και η ίδια λατρεύει το "fake tan" καθώς καλύπτει με μοναδικό τρόπο τα σημάδια από το μεγάλο ξενύχτι της προηγούμενης μέρας.

b05349f47462d865c4362a0a5edd2bbe

Μάλιστα, για όλες εσάς που μόλις ξυπνήσατε μετά από μια μεγάλη βραδιά και η επιδερμίδα σας δείχνει πιο κουρασμένη από ποτέ, δεν έχετε παρά να πλύνετε το πρόσωπό σας με χυμό από αγγούρι και κρύο νερό, μια πανεύκολη μάσκα που το μοντέλο έχει πάρει από τη μαμά του.

Η ίδια, περιγράφοντας βήμα-βήμα τις κινήσεις και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, αποκαλύπτει: «Ο Nicola Joss κάνει ένα καταπληκτικό μασάζ στο πρόσωπό μου, που στηρίζει και βοηθά την κυκλοφορία στο λεμφικό σύστημα του προσώπου, χρησιμοποιώντας το Sanctuary Spa Wonder Oil Serum .Είναι σαν να κάνω ένα φυσικό λίφτινγκ . Έπειτα, χρησιμοποιώ το Lucas' Papaw Ointment για τα χείλη μου, κυρίως το χειμώνα, και εφαρμόζω το τεχνητό μαύρισμα. Χρησιμοποιώ το St Tropez Self Tan Luxe Dry Oil στο πρόσωπο και το σώμα μου πριν από μια μεγάλη βραδιά.»

1072f122227bc08705a24aaa44b4cc58

Στη συνέχεια η Kate περιγράφει τα μυστικά του μακιγιάζ της :


Χείλη και πρόσωπο: «Το κόκκινο κραγιόν και η λαμπερή επιδερμίδα είναι αυτά που αγαπώ. Είναι ωραίο να διατηρείτε ουδέτερο αλλά λαμπερό το πρόσωπο και τα μάτια σας και να χρησιμοποιείτε στα χείλη σας έντονα κραγιόν. Το αγαπημένο μου είναι το Rimmel Lasting Finish by Kate Moss Lipstick 001.»

Μάτια: «Χρησιμοποιώ πάντα μαλακά μολύβια ματιών με μια ελαφριά λάμψη για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Μπορείτε αν θέλετε, μάλιστα, να τα απλώσετε κάπως ώστε να μοιάζουν με σκιά ματιών.»

Άρωμα: «Αλλάζω άρωμα ανάλογα με την εποχή. Για το χειμώνα μου αρέσουν τα πιο κυκλοθυμικά αρώματα.»

Ζυγωματικά: «Μου αρέσει να ανακατεύω bronzers και highlighters για να αναδείξω τα ζυγωματικά μου. Αγαπώ την παλέτα που δημιούργησε η Charlotte Tilbury, Filmstar Killer Cheekbones Palette.»

Τέλος το μοντέλο κλείνει τη συνέντευξη λέγοντας πως έχει εντάξει στην καθημερινότητά της το συμπλήρωμα διατροφής Elle Macpherson The Super Elixir για φωτεινά μάτια και λαμπερά μαλλιά.