Μάθετε πώς θα δημιουργήσετε τα looks των γιορτών από τη Bobbi Brown!

Βιβή Αγγελάκη
Μάθετε πώς θα δημιουργήσετε τα looks των γιορτών από τη Bobbi Brown!

Μην χάσετε τα mini makeup lessons και την παρουσίαση τη νέας εορταστικής της συλλογής, Scotch on the Rocks.


Οι γιορτές πλησιάζουν και φυσικά, κάθε γυναίκα θέλει να κάνει λαμπερές εμφανίσεις που θα κεντρίσουν την προσοχή όλων! Τι θα λέγατε λοιπόν, να μάθετε όλα τα μυστικά ομορφιάς γι αυτές τις γιορτές από ένα από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της ομορφιάς, τη Bobbi Brown;

Από τη Δευτέρα 1 έως το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, η Bobbi Brown θα βρίσκεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην είσοδο του attica στο Golden Hall! Όλοι όσοι έρθετε θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα εορταστική συλλογή της, Scotch on the Rocks.

Η νέα συλλογή συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για να δημιουργήσετε τα looks των εορτών. Εμπνευσμένη από την θρυλική αμερικανίδα ηθοποιό Lauren Bacall, είναι ένας υπέροχος συνδυασμός που αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Το look ξεκινάει με το δέρμα, με την πιο διακριτική λάμψη.

Για να κάνετε τα μάτια σας να λάμπουν χρησιμοποιείστε ζεστούς καφέ τόνους, χρυσές μεταλλικές ουδέτερες αποχρώσεις και βαθύ χρυσό για πλούσιο αποτέλεσμα, ενώ για τα χείλη χρησιμοποιείστε απαλό μπεζ χρυσό η έντονο μπορντό. Δείτε τα προϊόντα της νέας συλλογής στη gallery!

Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε mini makeup lessons από τις εξειδικευμένες Makeup Artists της Bobbi Brown, οι οποίες θα βρίσκονται εκεί για να σας μυήσουν στα μυστικά του μακιγιάζ. Θα σας δείξουν πώς να δημιουργήσετε τα looks των εορτών και να γίνετε εσείς η Makeup Artist του εαυτού σας, ακολουθώντας τα απλά και εύκολα βήματα της Bobbi Brown.