Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Eva Mendes ως νέα μαμά;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Eva Mendes ως νέα μαμά;

Διαβάστε τα αγαπημένα της φυσικά προϊόντα και το μυστικό της για ένα τέλειο πρόσωπο μετά από ένα «άγριο» ξενύχτι με την κόρη της!


Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές μια από τις πιο σέξι Αμερικανίδες ηθοποιούς , η Eva Mendes, με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων που η ίδια υπογράφει, αποκάλυψε σε συνέντευξή της, τα μυστικά ομορφιάς της! Η 40χρονη πλέον, σταρ, που πρόσφατα έγινε μανούλα, τα έχει βρει δυστυχώς «σκούρα» με το μεγάλωμα της κορούλας της, Esmeralda Amada, μιας και -όπως η ίδια παραδέχτηκε- τα ξενύχτια με την κόρη της, την έχουν εξουθενώσει: «Οι νύχτες με την κόρη μου είναι από τις πιο άγριες νύχτες που έζησα ποτέ !»

Και ενώ η μητρότητα θέλει κουράγιο και πολλή προσπάθεια ακόμα, η Εva δεν ξεχνά λεπτό ότι παράλληλα με το νέο ρόλο της ως μητέρα είναι και γυναίκα και μάλιστα μια γυναίκα που της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι προτιμά να φτιάχνει μόνη της, μάσκες με φυσικά υλικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας της.

«Ό, τι αφορά της περιποίηση της επιδερμίδας μου, μου αρέσει να χρησιμοποιώ υλικά που μπορώ να τα βρω στο ντουλάπι της κουζίνας μου!»

Τα αγαπημένα της φυσικά προϊόντα; «Εφαρμόζω το έλαιο καρύδας ως ενυδατική κρέμα και κάνω απολέπιση συνδυάζοντας το γιαούρτι με το αλάτι θαλάσσης.»

Τέλος, η εκρηκτική ηθοποιός αποκάλυψε το μυστικό που κάνει το πρόσωπό της λαμπερό μετά από ένα μεγάλο ξενύχτι με την κόρη της, προτρέποντας και όσες νέες μανούλες σαν κι αυτή θέλουν να το δοκιμάσουν : « Αν πρέπει να βγω έξω και το πρόσωπό μου είναι πρησμένο ενώ ταυτόχρονα νιώθω πολύ κουρασμένη, βουτώ το πρόσωπό μου σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό. Αυτή τη συμβουλή μου την έδωσε μια makeup artist, που στο παρελθόν είχε δουλέψει με τη Lucille Ball και με πολλές άλλες ηθοποιούς που εφάρμοζαν αυτή τη μέθοδο

Διαβάστε ακόμη:

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Μάθετε πώς θα δημιουργήσετε τα looks των γιορτών από τη Bobbi Brown!