Επιτέλους μια σταρ που το ομολογεί: «Δεν έχω βγει ποτέ από το σπίτι χωρίς make up!»

Βιβή Αγγελάκη
Επιτέλους μια σταρ που το ομολογεί: «Δεν έχω βγει ποτέ από το σπίτι χωρίς make up!»

Δείτε τι αποκαλύπτει η Carrie Underwood!



Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα, τα εξαφανισμένα σπυράκια από το πρόσωπο, τα ξεκούραστα μάτια και τα βελούδινα χείλη τους είναι μόνο μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά των φωτογραφιών πολλών διάσημων κυριών που κατακλύζουν καθημερινά τα μέσα! Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές τις τέλειες και «χωρίς ίχνος μακιγιάζ» φωτογραφίες συνοδεύονται από λεζάντες τύπου «Άλλη μια μέρα χωρίς make up». Και μπορεί το άβαφο-βαμμένο look να είναι πάντοτε της μόδας, αλλά λίγες είναι οι stars που ομολογούν ότι είναι βαμμένες και δεν μπορούν να βγουν έξω χωρίς make up!

H Carrie Underwood, Αμερικανίδα τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, αποκαλύπτει πως δεν τολμά να βγαίνει έξω από το σπίτι της χωρίς make up! Και πράγματι, σε όσες φωτογραφίες κι αν την έχουμε πετύχει στα μέσα , δεν υπήρχε κάποια που να ήταν άβαφη!

«Δε νομίζω ότι είχα ποτέ makeup-free days , για να είμαι ειλικρινής. Φοράω make up για μένα. Δεν θέλω να περνάω από καθρέφτες και να νιώθω ότι δεν έχει βελτιωθεί η εμφάνισή μου» παραδέχεται χαρακτηριστικά η 31 ετών σούπερ σταρ που αυτή την περίοδο είναι έγκυος και περιμένει πρώτο της παιδάκι.

Το μακιγιάζ -και γενικότερα η περιποίηση του προσώπου και των μαλλιών της- δεν καλύπτει μόνο την ανάγκη της να φαίνεται όμορφη, είναι επίσης και ένα τελετουργικό που η ίδια πάντοτε απολαμβάνει.

«Όταν είμαι σε περιοδεία, μου αρέσει να κάνω μόνη μου τα μαλλιά μου και το μακιγιάζ. Είναι σαν ένα είδος αποθεραπείας για εμένα. Κάθομαι αναπαυτικά στη θέση μου, απλώνω τα εργαλεία του μακιγιάζ μου και αρχίζω ήρεμα να πειραματίζομαι με το look μου!» Στο τέλος, αποκάλυψε πως η αγάπη της για τα καλλυντικά άρχισε από πολύ νωρίς, από τότε που ήταν μικρό παιδάκι.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς των μεγαλύτερων stars του Hollywood!

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!