Ποια beauty trends οι άνδρες μισούν ενώ οι γυναίκες λατρεύουν;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια beauty trends οι άνδρες μισούν ενώ οι γυναίκες λατρεύουν;

Θα μας τρελάνουν με αυτά τα γούστα τους!


Στολίζεστε, ντύνεστε, βάφεστε, ακολουθείτε την τελευταία τάση της μόδας, προσπαθείτε να ξεχωρίσετε με ο,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στο χώρο της ομορφιάς και τελικά δεν αρέσετε;

Πόσες φορές έχετε ζήσει το σκηνικό να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε το νεό look σας, στον καλό σας και εκείνος να σας κοιτάζει με μισό μάτι και να μην πείθεται με τίποτα;

Και παρόλο, που η πρωταρχική ανάγκη που πρέπει καλύπτει το make up look σας, πρέπει να είναι πάνω απ' όλα η δική σας ηθική ικανοποίηση, θα ήταν ψέμα αν λέγατε οτι δεν επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων, πόσο μάλλον του αντίθετου φίλου!

Μάθετε λοιπόν ποια κορυφαία beauty trends οι άντρες απεχθάνονται αλλά οι περισσότερες γυναίκες παγκοσμίως λατρεύουν!

1. Το σκούρο κραγιόν

Το σκούρο κραγιόν είναι ένα από τα πιο hot beauty trends γι αυτό το χειμώνα. Σε όποια απόχρωση, όμως, κι αν το φοράτε- συνήθως σε καφέ ή μοβ -οι άντρες, δυστυχώς, αγαπητές μου δεν θα το εκτιμήσουν. Κι ενώ λοιπόν, έχετε προσπαθήσει πολύ να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο, σκούρο beauty look στα χείλη σας, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των φιλενάδων σας, το ανδρικό κοινό δύσκολα θα συμφωνήσει.

2. Τo κοντό a la garçon look στα μαλλιά!

Μπορεί η Scarlett Johansson να τόλμησε και να έκοψε τα μαλλιά της κοντά της (όπως και άλλες διάσημες κυρίες), αυτό όμως δε σημαίνει πως το νέο της look αρέσει στο αντρικό κοινό . Αν σκέφτεστε, λοιπόν, να θυσιάσετε τα μακριά μαλλιά σας και να τα κόψετε όχι απλά κοντά, αλλά αγορίστικα, θα πρέπει να προετοιμάσετε καλά και από καιρό το σύντροφό σας! Το boyish look δεν αρέσει στους περισσότερους άντρες , οι οποίοι προτιμούν τα μακριά μαλλιά στις γυναίκες, μιας και τα θεωρούν sexy και πιο θηλυκά.

3. Οι αφέλειες!

Η Zooey Deschanel και η Jennifer Garner είναι μόνο μερικές από τις αγαπημένες διασημότητες που έχουν χρόνια να αποχωριστούν τις αφέλειές τους! Σίγουρα, οι σωστά κομμένες αφέλειες κολακεύουν τόσο τα μαλλιά σας, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο δυνατά ενώ ταυτόχρονα στρέφουν την προσοχή όλων στο πρόσωπό σας και στο εκφραστικό βλέμμα σας. Όμως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να εκτιμάται από τον αντρικό πληθυσμό που στην πλειοψηφία του, πιστεύει πως οι αφέλειες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα «ενοχλητικό αξεσουάρ» στο πρόσωπο των γυναικών!

4. Το οmbré

Ναι καλά διαβάσατε! Μπορεί το Ombré να λατρεύτηκε και να υιοθετήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως , όμως, το αντρικό κοινό έχει αντίθετη όψη. Και επειδή ενδιαφέρον έχει να ακούσετε ή μάλλον από εδώ, να διαβάσετε, τις πιθανότερες εξηγήσεις για αυτή την προτίμησή τους στη μονοχρωμία, σας αναφέρουμε μερικές από αυτές: «Τα πολλά χρώματα στα μαλλιά είναι παράξενα και κακόγουστα» ενώ οι περισσότεροι προτιμούν τη φυσική ομορφιά και τους φυσικούς τόνους στο make up κάθε γυναίκας!

5. Το Lip Gloss

Το lip gloss είναι ένα από τα must στο νεσεσέρ των περισσότερων γυναικών, μιας και χαρίζει μια έξτρα γυαλάδα στα χείλη δείχνοντάς τα πιο υγιή και ζουμερά. Φυσικά, μια τέτοια άποψη δε φαίνεται να συμμερίζονται και οι άντρες φίλοι μας, οι οποίοι θεωρούν το lip gloss ότι πιο κολλώδες μπορεί να φορέσει μια γυναίκα στα χείλη της, ενώ πολλές φορές θεωρούν ότι οι γυναίκες το παρακάνουν με το συγκεκριμένο καλλυντικό, κάνοντας τα χείλη τους να φαίνονται ψεύτικα!

6. Τα έντονα φρύδια

Δεν ξέρουν τι θέλουν μάλλον οι άντρες... καθώς δε γίνεται από τη μια πλευρά να αποθεώνουν το φυσικό μακιγιάζ και το φυσικό beauty look κι απο την άλλη να θεωρούν απαίσια τα έντονα, γεμάτα φρύδια, τα οποία είναι ένα από τα πιο hot trend αυτής της σεζόν. Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει και εμείς ως γυναίκες, να προσέχουμε πολύ, καθώς μπορεί να βλέπουμε την Cara Delevigne όμορφη σε κάθε φωτογράφηση και να επιθυμούμε τα φρύδια της, όμως αυτό δε σημαίνει οτι μας ταιριάζουν κιόλας!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς των μεγαλύτερων stars του Hollywood!

Επιτέλους μια σταρ που το ομολογεί: «Δεν έχω βγει ποτέ από το σπίτι χωρίς make up!»