H Karolina Kurkova «παίζει» με το νόμο της βαρύτητας, δημιουργώντας ένα super ponytail!

Βιβή Αγγελάκη
H Karolina Kurkova «παίζει» με το νόμο της βαρύτητας, δημιουργώντας ένα super ponytail!

Μια πρόταση για αυτές τις γιορτές!


Η Karolina Kurkova είναι σίγουρα μια από τις ωραιότερες παρουσίες στο χώρο της μόδας. Πάντα κομψή και στιλάτη, ήταν για πολλά χρόνια ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secret, ενώ το 2007 φιγούραρε μέσα στις δέκα πρώτες θέσεις με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, λοιπόν, το super model εμφανίστηκε στο Μαϊάμι, στο IWC Schaffhausen's Art Basel event, με ένα χτένισμα που πραγματικά εντυπωσίασε: ένα σούπερ χαμηλό και χαλαρό ponytail με ελαφρύ κυματισμό!

Η hairstylist πολλών διάσημων, Bryce Scarlett, εμπνεύστηκε ίσως από τα παιδικά μας χρόνια, το look της Πεντάμορφης από το ομώνυμο παιδικό παραμύθι (Η Πεντάμορφη και το Τέρας) αλλά και τα shows των Emilio Pucci και Nina Ricci και δημιούργησε αυτό το μοναδικό hairlook.

«Μαζί με την Karolina θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα θηλυκό και εύκολο look για τα μαλλιά της. Γι αυτό αποφασίσαμε αυτή τη χαμηλή χαλαρή κοτσίδα» δήλωσε η Bryce Scarlett.

Untitled-1 6

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε αυτό το hairlook ακολουθήστε τις οδηγίες που αποκάλυψε η ίδια για το χτένισμα της Karolina :

1. Έδωσα όγκο στα μαλλιά της με το Leonor Greyl μους Lotus Volumatrice και σχημάτισα χαλαρούς κυματισμούς ( waves) σε μικρά οριζόντια τμήματα των μαλλιών της. Στο τέλος χτένισα τα μαλλιά της με μια χοντρή βούρτσα, για να ανοίξουν οι μπούκλες.

2. Το δεύτερο βήμα είναι και το σημείο κλειδί: Με ένα μικρό διάφανο λαστιχάκι στερέωσα την κοτσίδα χαμηλά, στο ύψος των ώμων, περνώντας το μια φορά γύρω από τα μαλλιά, πολύ χαλαρά, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν υπάρχει καθόλου λαστιχάκι!

3. Ολοκλήρωσα το hairlook με λίγες σταγόνες Leonor Greyl Eclat Naturel , στις άκρες των μαλλιών.


Blowout και χαμηλό ponytail ενώνονται σε ένα μοναδικό hairstyle !Τώρα ξέρετε την επόμενη φορά απλά τραβήξτε το λαστιχάκι της κοτσίδας σας 5 εκατοστά πιο χαμηλά από το συνηθισμένο!

Και μη ξεχνάτε να δώσετε όγκο στην κοτσίδα σας!

Δείτε φωτογραφίες από τα catwalks των Emilio Pucci και Nina Ricci με αυτό το hairlook στη gallery και εμπνευστείτε!

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Blake Lively για τέλεια μαλλιά όλη μέρα!

Τα τοπ 6 beauty looks της εβδομάδας!