Η απαλή φροντίδα για την επιδερμίδα λέγεται... Nivea Soft!

Η απαλή φροντίδα για την επιδερμίδα λέγεται... Nivea Soft!

Η αγαπημένη κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα κλείνει τα 20! 

Μετά την εμβληματική κρέμα της Nivea στο μπλε μεταλλικό κουτί,που ταυτίστηκε με την απαλή, ενυδατωμένη επιδερμίδα, η Beiersdorf αφουγκράστηκε τις ανάγκες της νεαρής επιδερμίδας, και δημιουργησε ένα ακόμα best selling προϊόν: την κρέμα προσώπου και σώματος Nivea Soft, η οποία τα τελευταία 20 χρόνια αποτελεί σταθερή επιλογή των γυναικών ηλικίας 16-25 για την ενυδάτωση του προσώπου και του σώματός τους με τον πιο δροσερό τρόπο!

Η κρέμα στο λευκό στρογγυλό βαζάκι με το μπλε-πράσινο λογότυπο είναι δερματολογικά ελεγμένη και με ουδέτερο PH ενώ η μοναδική της σύνθεση της με Jojoba oil θρέφει την επιδερμίδα και η Βιταμίνη Ε που περιέχει προστατεύει τη φυσική δομή της. Η Nivea Soft έχει ελαφριά υφή και χαρίζει ένα χάδι απαλότητας σε όλο το σώμα, τα χέρια αλλά και το πρόσωπο και είναι ιδανική για νέα κορίτσια τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο περιποίησης της Νιωεα. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη, μεταξένια και με μία αίσθηση... ευχάριστου αγγίγματος σαν μια απολαυστική «καλοκαιρινή βροχή»!


Να σημειώσουμε εδώ πως ένα ακόμα πράγμα που μας αρέσει στη Nivea Soft είναι πως κυκλοφορεί και σε πρακτικό, mini μέγεθος, για να την έχουμε πάντα μαζί μας, και να "σώζει" την επιδερμίδα μας από την αφυδάτωση!