O Philip Treacy για τη Mac: Μια συνεργασία που εντυπωσιάζει !

Βιβή Αγγελάκη
O Philip Treacy για τη Mac: Μια συνεργασία που εντυπωσιάζει !

Η είδηση-βόμβα που πραγματικά μας ενθουσίασε!


Ο συνεργάζεται σε μια αποκλειστική σειρά καλλυντικών προϊόντων με το

Εκτός, από τη συνεργασία του με γνωστές κυρίες του Hollywood όπως η Sarah Jessica Parker, αλλά και της βασιλικής οικογένειας, (όπως η Kate Middleton και η πριγκίπισσα Βεατρίκη) ο υπερταλαντούχος, διάσημος σχεδιαστής καπέλων Philip Treacy, περνά δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς με τη νέα συλλογή μακιγιάζ που υπογράφει για το αγαπημένο beauty brand εκατομμυρίων γυναικών, τη Mac!

«Η Mac υποστήριζε τη δουλειά μου για περισσότερα από 20 χρόνια. Προσωπικά, πιστεύω πως η Μac αποτελεί ένα φουτουριστικό makeup brand. Πάντα θαύμαζα την πρωτοποριακή σκέψη και οπτική της, καθώς διευρύνει τα όρια και προωθεί τα μελλοντικά δημιουργικά ταλέντα. Έτσι, όταν μου έγινε η πρόταση για αυτή τη συνεργασία πριν από δύο χρόνια, δέχτηκα αμέσως.» φαίνεται να λέει ο γνωστός σχεδιαστής.

Η νέα συλλογή, που θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2015, θα αποτελείται από δώδεκα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων highlight πούδρες, πινέλα μακιγιάζ,σκιές ματιών, βάσεις, μάσκαρα, lipsticks και πολλά άλλα μοναδικά προϊόντα για ένα ολοκληρωμένο make up look.

Παρόλο που δεν έχουμε εικόνες από τα προϊόντα της συλλογής, οι εκπληκτικές εικόνες της καμπάνιας από μόνες τους, μπορούν να μας δώσουν μια ιδέα για το τι θα περιμένουμε σε λίγους μήνες. Πραγματικά, το αποτέλεσμα δεν εντυπωσιάζει απλά, αλλά μαγεύει, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε να δούμε και να αποκτήσουμε τη νέα αυτή συλλογή.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής, που έχει βραβευτεί με τον τιμητικό τίτλο του OBE (Order of the British Empire), για τις υπηρεσίες του στη Βρετανική μόδα, από τον Πρίγκιπα Κάρολο το 2007, εξηγεί τι είναι αυτό που τον ενθουσίασε περισσότερο σε αυτή τη συνεργασία: «Πιστεύω ότι όλοι οι σχεδιαστές μοιραζόμαστε κοινά προβλήματα- όλοι λατρεύουμε τα χρώματα. Μας αρέσει να παίρνουμε στα χέρια μας κάθε πτυχή της δημιουργίας μας. Η Mac μου επέτρεψε να έχω πλήρη ελευθερία στο πως θα δουλέψω με τις αποχρώσεις, την εμφάνιση και αίσθηση ακόμη και με τα γραφικά καμπάνιας. Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το οπτικό αποτέλεσμα της συλλογής μου, με ενθουσιάζει περισσότερο.»

Ο Philip εμπνεύστηκε τη νέα αυτή συλλογή από τα δικά του εντυπωσιακά έργα και τοποθετεί τα προϊόντα γύρω από τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, το μεταλλικό, το πολύχρωμο , και αυτόν με αναφορές σε gothic στοιχεία.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε συντονισμένοι μέχρι την Άνοιξη του 2015, που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας, η νέα συλλογή!

(Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια στη gallery.)