Η Victoria Beckham παρουσιάζει τα δύο πιο chic βερνίκια για τη νέα χρονιά!

Βιβή Αγγελάκη
Η  Victoria Beckham παρουσιάζει τα δύο πιο chic βερνίκια για τη νέα χρονιά!

Η νέα της συνεργασία και η παρουσίαση των χρωμάτων που θα φορεθούν στα νύχια μας την Άνοιξη!

Μετά τη Beyoncé που ανακοίνωσε εντελώς ξαφνικά αυτή την εβδομάδα τη συνεργασία της με την NCLA και κυκλοφόρησε τη νέα collection με nail wraps (αυτοκόλλητα για τα νύχια), η Victoria Beckham ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Βρετανικό beauty brand, Nails Inc.

Αφού κατέκτησε τον κόσμο της μόδας, το πρώην μέλος των Spice Girl, αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο της ομορφιάς, δημιουργώντας μια μοναδική συλλογή από βερνίκια. Η νέα collection, λοιπόν, περιλαμβάνει δύο βερνίκια σε συναρπαστικές αποχρώσεις: ένα στο λευκό ουδέτερο χρώμα του bamboo (Bamboo White) και το άλλο στο ζεστό κόκκινο χρώμα (Judo Red). Εμπλουτισμένα με εκχύλισμα bamboo που βοηθά στη διατήρηση υγιών νυχιών, εξασφαλίζουν μια απόλυτα ομαλή εφαρμογή με ένα άψογο φινίρισμα.

Bamboo White

23C04A2D00000578-2861479-image-m-28 1417737900396

Judo Red

23C04BE200000578-2861479-image-m-25 1417737831336

Έμπνευση για τη δημιουργία τους, στάθηκε η νέα συλλογή της με ρούχα Victoria, Victoria Beckham collection-η δεύτερη κατά σειρά- για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, που έχει πολλά ιαπωνικά στοιχεία. Τα χρώματα αυτά, λοιπόν, θα κυριαρχήσουν στην επίδειξη μόδας, ενώ η κυκλοφορία και η διάθεσή τους ξεκίνησε από χθες, 8 Δεκεμβρίου με online αγορά αλλά σε περιορισμένη έκδοση!

Στα ράφια των καταστημάτων υπολογίζεται να πωλούνται από το Φεβρουάριο.

Όσο για τη γυάλινη, φινετσάτη συσκευασία τους, δεν θα μπορούσε να ξεφεύγει από το κομψό στιλ της Victoria, μιας και η ίδια μαζί με τον Creative Director Fabien Baron επέλεξαν δύο μίνιμαλ σχέδια και ματ χρώματα (σε μαύρη και λευκή απόχρωση) με διάφανες γραμμές στο πλάι, που θα αποκαλύπτουν το χρώμα του βερνικιού στο εσωτερικό του.

2bvictoriabeckhamnails V 03dec14 pr b 646x430

Αυτή η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τη Victoria, μιας και πριν λίγες μέρες κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο brand στα Βρετανικά βραβεία μόδας(British Fashion Awards), ενώ εγκαινίασε και τη νέα της μπουτίκ ρούχων και αξεσουάρ στην Dover Street στο Λονδίνο!

Τέλος, αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ότι θα ήθελε πολύ να σχεδιάσει περισσότερα καλλυντικά προϊόντα στο μέλλον. Εμείς, αναμένουμε!

Δείτε τις φωτογραφίες από την καμπάνια στη gallery ενώ εδώ παρακολουθήστε το video από τα backstage με τη Victoria Beckham !

{youtube}pRpXQ5xm0_0{/youtube}