Εσένα τι σε κάνει να λάμπεις;

Εσένα τι σε κάνει να λάμπεις;

Η ΑΙΜ White Now Gold, γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα και χαρίζει απίθανα δώρα στα πιο «λαμπερά χαμόγελα»!

Οι γιορτές πλησιάζουν, όλες μας ψάχνουμε τα μυστικά που θα μας κάνουν εκθαμβωτικές και η AIM White New Gold είναι αναμφίβολα ένα από αυτά τα μυστικά, για υπέροχο, λαμπερό χαμόγελο!

Και επειδή θέλει πάντα να χαμογελάς, από τις 9 έως 12 Δεκεμβρίου τρέχει έναν διαγωνισμό με υπέροχα δώρα! Μπες στο www.facebook.com/AIM.gr, μοιράσου τη «λάμψη» σου και μπορεί να είσαι μία από τις 48 τυχερές νικήτριες που θα κερδίσουν ένα χρυσό τσαντάκι (νεσεσέρ) γεμάτο με καλλυντικά και προϊόντα AIM όπως, μια οδοντόβουρτσα ΑΙΜ Ultra Reach και μια οδοντόκρεμα ΑΙΜ White Now Gold για σαγηνευτικές Gold style εμφανίσεις!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό είναι να μοιραστείς τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις σου από το 2014! Στείλε ένα σχόλιο με ένα συμβάν, ένα πρόσωπο ή μια έμπειρία που σε έκανε να χαμογελάσεις περισσότερο τη χρονιά που αποχαιρετάμε, κάτω από το post "Τι ήταν αυτό που σου χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελο μέσα στη χρονιά που τελειώνει;"

Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της AIM στο Facebook, μοιράσου τη «λάμψη» σου και κέρδισε απίθανα δώρα για τα φετινά σου Χριστούγεννα!