Τα beauty μυστικά των 5 πιο hot αγγέλων της Victoria's Secret!

Βιβή Αγγελάκη
Τα beauty μυστικά των 5 πιο hot αγγέλων της Victoria's Secret!

Δείτε τι κάνουν οι πιο sexy παρουσίες των catwalks για να διατηρούνται πάντα όμορφες!


Μπορεί η μεγάλη βραδιά να πέρασε και όλες εμείς , οι κοινές θνητές, όχι μόνο να ζηλέψαμε αλλά να κλειστήκαμε στα σπίτια μας (από σεβασμό και ντροπή) εκείνη την ώρα που τα αγγελάκια της Victoria's Secret έκαναν τις εμφανίσεις τους στην πασαρέλα για το Fashion Show του ομώνυμου οίκου. Όμως, αγαπητές μου, ανακαλύψαμε όλα τα beauty μυστικά τους, προκειμένου να κλέψουμε λίγο από τη λάμψη τους.


1. Doutzen Kroes

321c9e8e3963f25478a745fa7d582b68

«Περιποιούμαι τις βλεφαρίδες μου σε καθημερινή βάση. Η Lucia Pieroni- make up artist πολλών διάσημων κυριών- ήταν η πρώτη που μου έδειξε πώς να τις φροντίζω και να κάνω τη διαφορά. Ακόμη και χωρίς μάσκαρα, οι βλεφαρίδες μου θέλω να είναι εντυπωσιακές.» Όσο για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της, το πανέμορφο supermodel αποκαλύπτει πως στην καθημερινότητά της δε βάφεται πολύ για να αφήνει το δέρμα της να ηρεμεί , μεταξύ των fashion shows που συμμετέχει. Ωστόσο, φροντίζει να καθαρίζει σωστά την επιδερμίδα της και να την ενυδατώνει. Τέλος, αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί το έλαιο της βιταμίνης Ε αναμειγνύοντάς το στη μάσκαρα ή το lipgloss , μιας και το θεωρεί θαυματουργό.

2. Adriana Lima

a

Πρόσφατα είχαμε γράψει για τους εναλλακτικούς τρόπους ενυδάτωσης του οργανισμού μας, χωρίς να πίνουμε νερό. Ένας από αυτούς, λοιπόν, ήταν το νερό καρύδας! Και αν κάτι τέτοιο σας ακούστηκε περίεργο... η Adriana είναι σίγουρα μια από τις διάσημες κυρίες που το κάνουν πράξη και ενυδατώνονται με αυτό το σούπερ συστατικό. « Πίνω κάθε μέρα νερό καρύδας γιατί αυτό κάνει το δέρμα μου πιο υγιές και λαμπερό. Ακόμη, προτιμώ χυμούς από φρούτα όπως το μούρο και το acerola.»

3. Alessandra Ambrosio

03fcda8c3523749f663a62bcc66af68c

«Προσπαθώ να διατηρώ πάντα το δέρμα μου πολύ ενυδατωμένο. Χρησιμοποιώ ενυδατικές κρέμες και serums (ορούς) προσώπου. Πάντα φοράω αντηλιακό προκειμένου να αποφύγω την εμφάνιση ρυτίδων. Όταν είστε αφυδατωμένοι, φαίνεται στο πρόσωπό σας, κάνοντάς το θαμπό και άτονο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το δέρμα από το να πίνετε πολύ νερό , πράσινους χυμούς και φυσικά νερό καρύδας» αποκαλύπτει η πανέμορφη Alessandra.

4. Candice Swanepoel

spl902806 046

Η Candice, έχει ευαίσθητο δέρμα- όπως και πολλές γυναίκες- οπότε προσέχει πολύ τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της. Γι αυτό το λόγο, προτιμά ως επί το πλείστον φυσικά προϊόντα. «Χρησιμοποιώ έλαιο καρύδας για το σώμα μου και το tea tree oil αλλά και πράσινο τσάι για το πρόσωπό μου.»

5. Lily Aldridge

hbz-vs-fashion-show-runway-13-sm

Όσο για τη Lily Aldridge , κάνει αρκετά συχνά, μαθήματα μπαλέτου με την Helen Bowers. «Ξεκίνησα μετά τη γέννηση της κόρης μου και νιώθω σαν να είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση που είχα σε ολόκληρη τη ζωή μου, ακόμα και μετά από τη γέννηση ενός μωρού. Προσπαθώ να πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα στο μάθημα μπαλέτου .» λέει η Lily και μας δίνει ιδέες να ξεκινήσουμε κάτι διαφορετικό στη ζωή μας, που θα μας γυμνάζει και θα μας γεμίζει ενέργεια σε οποιαδήποτε ηλικία!

* via elle και Harper's Bazaar

Διαβάστε ακόμη:

Η Victoria Beckham παρουσιάζει τα δύο πιο chic βερνίκια για τη νέα χρονιά!

H Khloé Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της... και έγινε ξανθιά.