Αυτά τα Χριστούγεννα εντυπωσιάστε με το «τέλειο» undone look στα μαλλιά σας!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά τα Χριστούγεννα εντυπωσιάστε με το «τέλειο» undone look στα μαλλιά σας!

Δείτε το μυστικό για το πώς θα πετύχετε φυσικά ανεπιτήδευτα looks, από τη Schwarzkopf Professional.


Τι πιο θηλυκό και sexy από ένα look στα μαλλιά που ξεφεύγει από τους τυπικούς και αυστηρά στυλιζαρισμένους κανόνες, χαρίζοντας μια απίστευτα ανάλαφρη αίσθηση! Ο λόγος για το επιτηδευμένα ανεπιτήδευτο (Undone) look- είτε πρόκειται για απαλούς κυματισμούς, ατημέλητους κότσους ή επιμελώς ατημέλητες πλεξούδες - το οποίο είναι από τις πιο hot τάσεις γι αυτές τις γιορτές. Όσο απλό όμως και αν ακούγεται, (αν το έχετε δοκιμάσει ήδη στα μαλλιά σας, θα με καταλάβετε) το αποτέλεσμα δεν ήταν πάντοτε αυτό που περιμένατε, κι ένας από τους λόγους, σίγουρα είναι η χρήση ακατάλληλων προϊόντων περιποίησης και styling , τα οποία θα πρέπει να λειτουργούν ως σύμμαχός σας σε κάθε εμφάνιση!


Κι αν ψάχνετε το μυστικό για το «τέλειο» Undone Look, αυτό κρύβεται στη φυσικότητά του, κάτι που η Schwarzkopf Professional γνωρίζει καλά. Για αυτό το λόγο, το αγαπημένο brand δημιούργησε τη σειρά OSiS+ Glamination - την πρώτη της σειρά styling που καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών για λαμπερά χτενίσματα που δεν μοιάζουν στυλιζαρισμένα και πραγματικά θα τη λατρέψετε!

Η νέα σειρά OSiS+ Glamination περιέχει minerals σε υγρή μορφή, ενώ συνδυάζει σε μια εξαιρετικά ανάλαφρη φόρμουλα- που δε θα βαρύνει τα μαλλιά σας - τη δυνατή απόδοση styling με το εφέ εκτυφλωτικής λάμψης, προσφέροντας φυσική αίσθηση και όψη στα μαλλιά.

14 04 15 OSIS Glamination Indoor CafeScene type2 02755 1


Πέντε καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις σημαντικότερες ανάγκες του γυναικείου styling, αλλά και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας - όγκο, λείανση, κράτημα και λάμψη - συνθέτουν τη σειρά OSiS+ Glamination, που θα σας χαρίσουν τις πιο glamourous στιγμές γι αυτές τις γιορτές!

osis glamination family 0302 mit hintergrund


Αναλυτικότερα η σειρά OSiS+ Glamination περιλαμβάνει:
OSiS+ Glamination Prime Prep Spray
OSiS+ Glamination Plumping Shine Mousse
OSiS+ Glamination Strong Glossy Holdspray
OSiS+ Glamination Smooth Polish Elixir
OSiS+ Glamination Light Glossy Holdspray


Η σειρά είναι διαθέσιμη στα συνεργαζόμενα με τη Schwarzkopf Professional κομμωτήρια.