Grey hairlook: Δείτε ποιες stars το τόλμησαν

Βιβή Αγγελάκη
Grey hairlook: Δείτε ποιες stars το τόλμησαν

Και όχι δεν πρόκειται για ηλικιωμένες stars που άφησαν τη ρίζα να κατέβει...  

Μετά την Katy Perry, που πρόσφατα μάλιστα «ξαναχτύπησε » με το πιο it-colour της σεζόν στα μαλλιά της για το 2015, το «Marsala», δύο άλλες διάσημες stars του Hollywood προκαλούν, βάφοντας τα μαλλιά τους γκρί! Τι κι αν τα γκρίζα μαλλιά αποτελούν το χειρότερο εφιάλτη πολλών γυναικών, που μόλις εμφανιστούν σπεύδουν να τα βάψουν, η Rihanna και η Zosia Mamet, είπαν αντίο στο παλιό –πιο φυσιολογικό τους χρώμα- και υιοθέτησαν το grey hair trend.

Πρώτη η Zosia Mamet, αποχαιρέτησε το παλιό πλατινέ ξανθό της χρώμα στα μαλλιά της και έκανε το ντεμπούτο της με το νέο γκρι , στην πρεμιέρα του A Most Violent Year στη Νέα Υόρκη. Η 26 χρονη ηθοποιός τότε σε συνέντευξή της , εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την επιλογή: «Βαρέθηκα, όλη μου τη ζωή είχα τα μαλλιά μου στο φυσικό καστανό τους χρώμα. Για ένα ρόλο τα έβαψα ξανθά και τώρα ήθελα κάτι το διαφορετικό, το ξεχωριστό. Ζήλευα πάντα τις γυναίκες που έβαφαν τα μαλλιά τους σε περίεργα χρώματα, έτσι πήρα την απόφαση να βάψω τα μαλλιά μου. Στην αρχή ήθελα να τα βάψω σε βιολετί χρώμα, αλλά ο κομμωτής μου, μου πρότεινε αυτό το «antique gray» που δίνει έναν πιο ώριμο και σοφιστικέ αέρα στην εμφάνισή μου.» Όσο για το αν τις αρέσει το αποτέλεσμα η Zosia απαντά με ειλικρίνεια : «Ακόμη δεν το έχω συνηθίσει. Πάντως το βρίσκω cool»

zosia-mamet-gray-hair-w540


Δεύτερη σταρ, η αγαπημένη Rihanna που παρευρέθηκε στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Diamond Ball» στο Beverly Hills , με σκοπό την ενίσχυση και στήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού, «Clara Lionel Foundation» που η ίδια η τραγουδίστρια έχει ιδρύσει από το 2012. Κι ενώ όπως γράφτηκε η RiRi πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες και πιο elegant εμφανίσεις της, τα μαλλιά της με μια πιο προσεκτική ματιά ήταν βαμμένα γκρι, όπως θα δείτε στη φωτογραφία. Πιασμένα σε ένα χαμηλό sleek ponytail, η αλήθεια είναι, ότι έδιναν ένα glam αέρα στο όλο λαμπερό look της.

Rihanna glamour 10dec14 rexfeatures b 592x888 1


Εσείς τι λέτε; Θα βάφατε ποτέ τα μαλλιά σας γκρι;

Διαβάστε ακόμη:

Χριστουγεννιάτικη glamorous λύση για τα μαλλιά σας. Δείτε τη Μαρία Μενούνος!

Δείτε καρέ καρέ την προετοιμασία του χτενίσματος της Jaime King!