Τι είναι αυτό που κάνει την Khloé Kardashian να μοιάζει με την Kylie Jenner;

Βιβή Αγγελάκη
Τι είναι αυτό που κάνει την Khloé Kardashian να μοιάζει με την Kylie Jenner;

Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.


Μπορεί να μην είναι αδερφές εξ αίματος αλλά σίγουρα η καθημερινή συναναστροφή, έχει κάνει τη μια να υιοθετεί το στυλ αλλά και το beauty look της άλλης... Ο λόγος για την Khloé Kardashian και την Kylie Jenner, που παρά τα 15 περίπου χρόνια ηλικιακής διαφοράς τους αρχίζουν να μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, εξαιτίας του τρόπου που βάφονται.

Η 30 χρονη πλέον Khloé, που πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και να γίνει πάλι ξανθιά, υιοθετεί τη τάση-το νέο τρόπο βαψίματος των χειλιών, που η μικρότερη αδερφή της, Kylie, «εισήγαγε» πριν από περίπου 2 μήνες, εκτοξεύοντας τη δημοτικότητά της στα ύψη: τα faux-full lips!

cf1766095f29af2cf9229f79044a6a3b

Τότε βέβαια, η ίδια είχε διαψεύσει τις φήμες που είχαν διαρρεύσει περί πλαστικής στα χείλη της, λέγοντας πως απλώς έχει να κάνει με τον τρόπο βαψίματός τους.

Με μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες που καθημερινά οι παπαράτσι τραβούν με την οικογένεια Kardashian να πρωταγωνιστεί, θα δείτε τα χείλη της Khloé να είναι ζουμερά και με έντονη λάμψη, κάτι που η ίδια πέτυχε, κάνοντας το κόλπο της Kylie με το μολύβι χειλιών.

rexusa-2600568a

Βέβαια το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση θα είναι να δούμε και τις υπόλοιπες αδερφές της οικογένειας Kardashian (κυρίως την Kendall, που έχει κάπως πιο διακριτικό beauty look σε σχέση με την Kim) να υιοθετούν την τάση της Kylie για faux-full lips!

Χρόνος ρεκόρ: Μέσα σε 10 ημέρες, 5 διαφορετικά hairlooks!

Victoria Beckham: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της