Τα πιο εύκολα και ανέξοδα beauty tricks που θα σας κάνουν να λάμψετε την τελευταία στιγμή!

Βιβή Αγγελάκη
Τα πιο εύκολα και ανέξοδα beauty tricks που θα σας κάνουν να λάμψετε την τελευταία στιγμή!

Δεν θέλει κόπο...αλλά τρόπο!

Η ομορφιά δεν θέλει κόπο, ούτε πολλά έξοδα αλλά τρόπο. Πολλές φορές, λοιπόν, αναλώνεστε σε περιττά πράγματα, ψάχνοντας το ιδανικό προϊόν ενώ η λύση μπορεί να δοθεί ανέξοδα! Αυτές τις γιορτές ένα είναι σίγουρο θα ξεχωρίσετε! Δείτε τα πιο εύκολα και ανέξοδα beauty tricks που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

1. Φρεσκάρετε το μακιγιάζ και την επιδερμίδα σας - Μην το επαναλάβετε.

Όσο βαφτήκατε βαφτήκατε. Το να ξανακάνετε από την αρχή το make up σας, θα σας «φάει» πολύτιμο χρόνο ενώ η εύκολη λύση του να το «περάσετε από πάνω» πολλές φορές μπορεί να μη σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια γρήγορη λύση για να φρεσκάρετε το πρόσωπό σας στο τέλος της ημέρας, είναι να ψεκάσετε την επιδερμίδα σας με μια τονωτική λοσιόν, toner και στη συνέχεια να περάσετε στα μάγουλά σας μια ελαφριά πούδρα.

2. Δώστε έμφαση στα μάτια

Το έντονο dramatic eye look σίγουρα μπορεί να δώσει μια άλλη οπτική στο όλο look σας. Ακόμη κι αν είστε κακοντυμένη ή πραγματικά πολύ κουρασμένες, το σπινθηροβόλο βλέμμα σας θα μαγνητίσει πολλούς, αφήνοντας απαρατήρητη όποια ατέλειά σας. Δοκιμάστε το cat-eye look και θα με θυμηθείτε.

3. Η γρήγορη λύση για να φαίνονται τα μαλλιά σας πάντα φρεσκολουσμένα (ακόμη κι αν δεν είναι)

Ο χρόνος σας πιέζει καθημερινά; Δεν προλαβαίνετε να λουστείτε; Έχετε μια σημαντική έξοδο και τα μαλλιά σας είναι βρώμικα και με καθόλου όγκο; Ας μη μιλήσουμε για λάμψη, η θαμπή τους όψη ξεπερνάει κάθε όριο. Η πιο γρήγορη λύση που θα σώσει την κατάσταση είναι το dry Shampoo ή αλλιώς ξηρό σαμπουάν. Είναι η ιδανική λύση για εκείνες τις μέρες που δεν υπάρχει χρόνος για λούσιμο, καθώς διατηρεί το χτένισμα και προσδίδει πλούσιο όγκο σε όλους τους τύπους μαλλιών.

4. Ενυδατωθείτε φυσικά και με καθόλου έξοδα!

Το δέρμα σας είναι ξηρό, λόγω του χειμώνα, θαμπό ή να ξεσπά λόγω του καθημερινού στρες; Η λύση βρίσκεται σε πολλά από τα προϊόντα που έχετε στα ντουλάπια της κουζίνας σας και που πραγματικά υπόσχονται να ενυδατώσουν και να δώσουν μια πιο λαμπερή όψη στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σας! Εφαρμόστε μια μάσκα προσώπου ή κάποιο σπιτικό Scrub σώματος και η διαφορά θα είναι αισθητή!

5. Η διαφορά θα κάνει τη λεπτομέρεια: Προσέξτε τα πινέλα που χρησιμοποιείτε καθημερινά στο make up σας.

Ένα καλό πινέλο στο μακιγιάζ σας, θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Φροντίστε να προμηθευτείτε με ένα καλής ποιότητας πινέλο, που αρκετά συχνά θα το καθαρίζετε.