Οι επικές αλλαγές στα χείλη και τα μαλλιά της Kylie Jenner μέσα στο 2014!

Βιβή Αγγελάκη
Οι επικές αλλαγές στα χείλη και τα μαλλιά της Kylie Jenner μέσα στο 2014!

Αλήθεια, είχαμε ξεχάσει πώς ήταν!


Σίγουρα γνωρίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας! Ακολουθώντας τα βήματα των μεγαλύτερων αδερφών της (Kim, Kourtney, Khloé και Kendall) η Kylie έχει αποκτήσει πλέον το δικό της φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο με πολλούς fans αλλά και haters.

Κι αν όλα αυτά τα χρόνια, η μεγαλύτερη αδερφή Kim μονοπωλούσε το ενδιαφέρον με τα καμώματά της, εν έτει 2014 οι αδερφές Jenner έκαναν τη δυναμική τους είσοδο στο χώρο της showbiz και της ομορφιάς. H 19 ετών Kendall υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Estee Lauder ενώ παράλληλα συμμετείχε στα μεγαλύτερα fashion shows του χειμώνα (όπως στο Pre - Autumn/Winter 2015-16, Chanel's Métiers D'Art Show) και η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kylie απασχόλησε με τις έντονες- ξαφνικές, τις περισσότερες φορές- αλλαγές στην εμφάνισή της!

Πραγματικά, βλέποντας τις φωτογραφίες της από τον Ιανουάριο του 2014, η Kylie είναι αγνώριστη! Οι φετινές-δραματικές, θα τις χαρακτήριζα- αλλαγές στο στυλ της και ιδιαίτερα στα μαλλιά και τα χείλη της, αφενός την έκαναν άλλο άνθρωπο, αφετέρου έκαναν τη δημοτικότητά της να ανέβει στα ύψη, μιας και εκατομμύρια γυναίκες «μύηθηκαν» και εμπνεύστηκαν από την Kylie, το νέο τρόπο βαφής των χειλιών τους: τα faux-full lips!!

Φυσικά, τέτοιες αλλαγές έκαναν τις φήμες περί πλαστικής στα χείλη να οργιάσουν, κάνοντας την 17χρονη σήμερα Kylie, να βγαίνει εκτός εαυτού προκειμένου να τις διαψεύσει, ισχυριζόμενη πως απλά πρόκειται για μια διαφορετική τεχνική στο μακιγιάζ! Τι κι αν, λοιπόν, τα άτονα τότε χείλη της ήταν το ¼ σε όγκο απ' ότι είναι τώρα, η μικρή Jenner μέσα σε ένα χρόνο δείχνει πιο sexy από ποτέ!

Όσο για τις αλλαγές στα μαλλιά της, η Kylie, άλλαξε όλα τα μήκη και αρκετά χρώματα!

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery και θα καταλάβετε!