Ανακαλύψαμε το απόλυτο beauty spot για να λάμπετε στις γιορτές!

Βιβή Αγγελάκη
Ανακαλύψαμε το απόλυτο beauty spot για να λάμπετε στις γιορτές!

Το Brownee θα σας ενθουσιάσει!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι όμορφη 365 μέρες το χρόνο, πόσο μάλλον τώρα που οι γιορτές έφτασαν; Κι αν πολλές φορές έχετε απογοητευτεί από τα διάφορα studios ομορφιάς, λόγω του κακού αποτελέσματος, τι θα λέγατε να επισκεπτόσασταν το Brownee στο Χαλάνδρι (Κώστα Βάρναλη 4Α), ένα χώρο που θα πραγματοποιήσει όλες τις beauty ευχές σας;

Ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φυσικά το ανακαλύψαμε, μόλις την 15η μέρα λειτουργίας του. Ο μοναδικά διακοσμημένος χώρος, η cozy ατμόσφαιρα- που προσωπικά μου θύμισε την άνεση του σπιτιού μου- οι εξειδικευμένες υπηρεσίες ,το φιλικό προσωπικό, τα δοκιμασμένα προϊόντα και φυσικά, το σίγουρο- και με σεβασμό πάντα στον πελάτη- αποτέλεσμα είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του Brownee... που πραγματικά το ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα και θα σας ωθήσουν να τα επιβεβαιώσετε από κοντά!

Αν, λοιπόν, ψάχνετε για το ιδανικό σχήμα, χρώμα και πάχος στα φρύδια σας, η Σοφία και η Ματίνα, οι Official Master Stylist της HD Brows, θα σας εξηγήσουν τι ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και την προσωπικότητα σας, πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι.

Με την καινοτόμο μέθοδο της HD Brows- που έρχεται κατευθείαν από την Αγγλία και το Brownee είναι ο μοναδικός χώρος που αντιπροσωπεύει το HD Brows Brand στην Ελλάδα και προσφέρει τις υπηρεσίες έτσι ακριβώς όπως και στο Λονδίνο- το σχήμα των φρυδιών σας θα έρθει να «δέσει» με το υπέροχο πρόσωπό σας, κάνοντας το βλέμμα σας ακόμη πιο σαγηνευτικό και εντυπωσιακό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Κι αν αναρωτιέστε... το HD Brows είναι μια θεραπεία που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό τεχνικών μεθόδων όπως η βαφή (προαιρετική εφαρμογή), το κερί, η κλωστή και το τσιμπιδάκι , χρησιμοποιώντας απολύτως εξειδικευμένα προϊόντα (HD Brows products). Στόχος αυτής της θεραπείας είναι το καθάρισμα, το σχήμα και φυσικά το styling ως τελευταία πινελιά με την χρήση ειδικών προϊόντων μακιγιάζ. Να ξέρετε πως το δοκίμασα και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: διάρκεια, τέλειο σχήμα και χρώμα, χωρίς να πονέσω καθόλου! Σταματήστε λοιπόν, να πειραματίζεστε μόνες σας με τα φρύδια σας και εμπιστευτείτε τους ειδικούς που μόλις σε 7 βήματα θα μεταμορφώσουν τα φρύδια σας! Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε την υπηρεσία extension των φρυδιών, η οποία αποτελεί την καλύτερη λύση σε φρύδια με κενά, ανομοιόμορφα ή σχεδόν σε ανύπαρκτα φρύδια.

Φυσικά, ένας τέτοιος χώρος δεν θα μπορούσε να μην έχει και μοναδικές υπηρεσίες των άνω και κάτω άκρων με πολλά προϊόντα ( μεγάλη ποικιλία σχεδίων για τα νύχια και βερνίκια), spa αποτρίχωση (ιδιαίτερα ασφαλής για τους θύλακες), περιποίηση προσώπου και μασάζ με προϊόντα που εξοπλίζουν τα καλύτερα spa της χώρας! Μάλιστα, στο χώρο θα μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες μακιγιάζ με μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε όλα τα χρώματα καλύπτοντας όλα τα γούστα και τις αποχρώσεις επιδερμίδων.

Για το τέλος, σας άφησα κάτι πραγματικά που με ενθουσίασε και πιστεύω ότι θα εντυπωσιάσει και όλες εσάς, τις πιο απαιτητικές και μη! Το Brownee συνεργάζεται με τον κορυφαίο πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο , ο οποίος επισφραγίζει την ποιότητα των υπηρεσιών, προσφέροντας ενέσιμες εφαρμογές Botox, υαλουρονικό οξύ και νήμα αποκλειστικά στο χώρο του Brownee!

Διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 4Α, Χαλάνδρι - Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 68.20.316
E-mail: info@brownee.gr

www.facebook.com/brownee.gr

http://brownee.gr/