Δώστε λάμψη στο ματ κραγιόν σας, ακόμη κι αν δεν έχετε glitter lipgloss!

Βιβή Αγγελάκη
Δώστε λάμψη στο ματ κραγιόν σας, ακόμη κι αν δεν έχετε glitter lipgloss!

Δείτε πώς θα πετύχετε ένα τέλειο party look σε 1 μόνο λεπτό!


Μπορεί πολλές από εσάς να επιστρέψατε στη δουλειά και στην καθημερινότητά σας, όμως οι γιορτές και τα parties επισήμως, τουλάχιστον, δεν έχουν τελειώσει... Επειδή, λοιπόν, πολλές φορές- και σε όλες μας, νομίζω, έχει τύχει- να βγούμε αμέσως μετά τη δουλειά και να μην έχουμε το χρόνο να ετοιμαστούμε, βρήκαμε το trick που θα μεταμορφώσει το ματ –όποιο χρώμα κι αν έχουμε επιλέξει -κραγιόν μας, σε ένα πιο λαμπερό, ιδανικό party look, μέσα σε 1 λεπτό, ακόμα και αν δεν έχετε glitter lipstick!

Και επειδή το glitter lipstick είναι ένα από τα must των parties- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνουμε... δείτε πως θα πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα! Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν το glitter είτε όχι, θα δείτε ότι το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και εντυπωσιακό!

Αρχικά, φροντίστε τακτικά καθ' όλη τη διάρκεια , να ενυδατώνετε τα χείλη σας, πόσο μάλλον τώρα που είναι χειμώνας και είναι πιο ευαίσθητα. Έπειτα, προσεκτικά με το μολύβι χειλιών- στη σωστή απόχρωσή του- σχεδιάστε το περίγραμμα και γεμίστε τα. Αποφύγετε τις υπερβολές και να σχεδιάζετε εκτός της φυσικής γραμμής των χειλιών σας, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι πολύ κολακευτικό. Περάστε το ματ κραγιόν σας στα χείλη σας δύο φορές και στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα λαμπερό glitter gloss μόνο στο κέντρο του άνω και του κάτω χείλους σας.

Αν τώρα δεν έχετε glitter gloss, περάστε το διάφανο γυαλιστερό gloss σας στο κέντρο του άνω και του κάτω χείλους σας, το οποίο θα λειτουργήσει ως κόλλα για το glitter. Τώρα βυθίστε το δάχτυλό σας ή ένα ψιλό πινέλο μακιγιάζ στο βαζάκι με το glitter, που χρησιμοποιείτε γενικά στο μακιγιάζ σας και ακουμπήστε ταμποναριστά στο κέντρο των χειλιών σας . Φροντίστε στο κέντρο των χειλιών σας να δώσετε μεγαλύτερη ένταση, η οποία θα εκτονώνεται στα πλάγια.

Η πρότασή μας: Φορέστε το κόκκινο κραγιόν σας και ενισχύστε το με ένα κόκκινο gloss με διακριτική λάμψη.

 MG 8317

Και επειδή έχουμε πει ότι θα πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες ανάμεσα στα μάτια και τα χείλη μας, φροντίστε να επιλέξετε ουδέτερες αποχρώσεις για τα μάτια σας!

Διαβάστε ακόμη:

Πρόλαβέ τα: Αυτά είναι τα 4 λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στο αποψινό μακιγιάζ σου!

15 beauty-υποσχέσεις που πρέπει όλες μας να τηρήσουμε μέσα στο 2015!