Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε σπάνιες φωτογραφίες με την κορούλα της και την οικογένειά της!

Βιβή Αγγελάκη
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε σπάνιες φωτογραφίες με την κορούλα της και την οικογένειά της!

Από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που έχουμε δει


Αυτό το Σεπτέμβρη έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, η ηθοποιός Alyssa Milano και ο ο σύζυγός της, David Bugliari. Μετά τη γέννηση του γιού της Milo, πριν από 2 χρόνια, η μικρή Elizabella ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού.

Η 42 χρονη ηθοποιός, που τη θυμόμαστε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Φοίβη, στις «Μάγισσες», «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια selfie φωτογραφία με την κορούλα της Elizabella, να κοιμάται στην αγκαλιά της, κάνοντας πολλούς fans να μιλούν για την πιο τρυφερή φωτογραφία της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ- που εξάλλου σε τέτοιες, τόσο τρυφερές στιγμές είναι περιττό- μοιράζεται με όλους της fans της, αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο μητέρας- κόρης σχολιάζοντας όλο τρυφερότητα: «Με κάνει καλύτερη γυναίκα. #selfie».

alys2

Εξάλλου, η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως περίμενε συνειδητά αρκετό καιρό να γίνει μανούλα, αφού έζησε όσα ήθελε και πλέον τα παιδιά της ήρθαν να ολοκληρώσουν τη ζωή της.

alysaa


Σε περίοδο χαλάρωσης , διακοπών και οικογενειακής ευτυχίας, η Alyssa λάμπει, σε μια σπάνια φωτογραφία με όλη της την οικογένεια ευχόμενη, καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ευτυχία το 2015!

alys1

Διαβάστε ακόμη:

Best of 2014:Οι διάσημοι που έκαναν τις πιο συγκλονιστικές αλλαγές στα μαλλιά τους το 2014

Δώστε λάμψη στο ματ κραγιόν σας, ακόμη κι αν δεν έχετε glitter lipgloss!