Τα 5 χειρότερα beauty trends που πρέπει να αφήσουμε πίσω, στο 2014!

Βιβή Αγγελάκη
Τα 5 χειρότερα beauty trends που πρέπει να αφήσουμε πίσω, στο 2014!

Μια νέα χρονιά, μια νέα αρχή στη beauty ρουτίνα μας, μακριά από αυτές τις τάσεις!

Το 2015 μπήκε δυναμικά και τι πιο σημαντικό, από το να αποχαιρετίσουμε μαζί με την παλιά χρονιά, μερικά από τα beauty trends, που πραγματικά βαρεθήκαμε να βλέπουμε γύρω μας και πολλές φορές μας ξάφνιαζαν εξαιτίας μάλλον του κακόγουστου χαρακτήρα τους! Κι ενώ λατρέψαμε μέσα στο 2014 τα πορτοκαλί χείλη, τα τολμηρά messy hairlooks και άλλες τάσεις, που κατά καιρούς υιοθετούσαμε... υπήρχαν κάποια trends, που απλώς ευχόμασταν να μην υπήρχαν και να εξαφανιστούν!

Ας υποσχεθούμε, λοιπόν, μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς της ζωής μας, όπως και στη καθημερινή beauty ρουτίνα μας, μακριά από αυτές τις τάσεις:

1. Τα υπερτονισμένα χείλη (overlining lips) που ξέφευγαν από το φυσικό τους περίγραμμα και δε φαίνονταν καθόλου κολακευτικά, πιστέψτε με.

Λέμε ναι στο μολύβι χειλιών και στη κίνηση ματ που μεταμορφώνει τα χείλη, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο «γεμάτα» και ζουμερά. Προσοχή όμως, η υπερβολή και οι Απόκριες δεν απέχουν πολύ... Η μανία που έπιασε πολλές από εσάς το 2014, να τονίσετε τα χείλη σας, όπως η Kylie Jenner, την οποία πιστέψατε περί φυσικού αποτελέσματος, έκανε πολλές να ξεφύγουν με όχι και τόσο ωραία αποτελέσματα!

2. Τα extreme ombre μαλλιά με έντονη διαφορά χρώματος

Είπαμε ναι στην ombre τάση, που εδώ και μερικά χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και που κάθε καλοκαίρι κάνει αισθητή την παρουσία της, στα περισσότερα γυναικεία κεφάλια. Λέμε όχι όμως, στο extreme- με έντονη διαφορά χρώματος- ombre hairlook,που κατάφερε να ενώσει το μαύρο με το ξανθό και όχι μόνο...

3. Κοτσίδες στεφάνια

Λέμε ναι στις πλεκτές κοτσίδες, σε όλες τις εκδοχές τους (είτε πιο χαλαρές, είτε πιο σφιχτές, είτε στο πλάι) αλλά προσοχή στις κοτσίδες στεφάνια, που πραγματικά σε κάποιες περιπτώσεις θύμιζαν κάτι από μετάλλαξη!

4. #Iwokeuplikethis

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αποθαρρυντικό από το να βλέπεις ένα μοντέλο, όπως η Cara ή ένα αγγελάκι της Victoria's Secret να ξυπνά το πρωί με άψογη και τέλεια επιδερμίδα. Πολλές φορές βέβαια, το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο απλό και «αθώο» όσο νομίζαμε καθώς τα φίλτρα και το μακιγιάζ έκαναν τη δουλίτσα τους!

5. Τα μακριά τετράγωνα γαμψά νύχια

Λέμε ναι στα υγιή και γερά νύχια... αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να είναι παράλληλα και μακριά! Το μικρό- φυσικό για τις περισσότερες γυναίκες μήκος- επανέρχεται με χαρά αποχαιρετώντας τα μακριά τετράγωνα, γαμψά- και πολλές φορές ψεύτικά- νύχια!

Διαβάστε ακόμη: Ποια star έβγαλε 50 selfies για γνωστή εταιρεία καλλυντικών;

Η Kim Kardashian εξηγεί για ποιο λόγο δε χαμογελά πολύ στις φωτογραφίες...

Θέλετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας; Αυτό είναι το "It" κούρεμα της χρονιάς!