Η Lena Dunham «ξαναχτυπά» με νέο χρώμα στα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Η Lena Dunham «ξαναχτυπά» με νέο χρώμα στα μαλλιά της!

Ξάφνιασε ακόμη και τους fans της!

Το 2014 ήταν μια χρονιά αλλαγών για τα μαλλιά της star . Έτσι από ξανθιά (πριν τα βραβεία Emmys) ένα πρωί του Οκτώβρη, στην περιοδεία της για το βιβλίο «Not That Kind of Girl», την είδαμε με μαλλιά βαμμένα στο πράσινο χρώμα της μέντας, σοκάροντας το κοινό!

Η μόλις 28 ετών Lena, αποφάσισε να εγκαινιάσει τη λίστα των celebrities με τις αλλαγές στα μαλλιά τους για το 2015!Η Αμερικανίδα star και συγγραφέας, εγκατέλειψε τη ξανθιά κόμη της- που τελευταίως είχε υιοθετήσει- και ξαναγύρισε στο παλιό καστανό της look. Το ντεμπούτο της με το νέο της hairlook έκανε στη πρεμιέρα της νέας σεζόν του Girls, στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη, προχθές το βράδυ.

ld1

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το σκούρο καστανό είναι πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της και η αλήθεια είναι πως δείχνει πολύ πιο φυσιολογικό, από ότι το ξανθό ή το πράσινο χρώμα της μέντας στα μαλλιά της, που περισσότερο θύμιζαν περούκα!

lena-dunham-brown-hair-color-w540

Βέβαια, μια τέτοια στροφή «προς το φυσιολογικό» ξάφνιασε τους fans της, που πραγματικά τη λατρεύουν για την ιδιόμορφη αίσθηση του στυλ της, από τις ενδυματολογικές της επιλογές έως και το beauty look της.

lena-girlz-premiere

Κι ενώ το «κολακευτικό» δεν είναι το σύνηθες επίθετο που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις της Lena στο κόκκινο χαλί, στη συγκεκριμένη εμφάνισή της, το αξίζει! Το μαύρο της φόρεμα της πήγαινε πολύ, ενώ το ιδιαίτερο σχέδιο στην πλάτη πλαισίωνε τέλεια το τατουάζ της.

lenas-tatts

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο: 53 χρόνια μετά το θάνατό της, είναι το νέο πρόσωπο γνωστού brand.

Τα 5 χειρότερα beauty trends που πρέπει να αφήσουμε πίσω, στο 2014!