Σήμερα στην καλύτερη τιμή: KORRES Σετ Μαύρη Πεύκη Κανονικές-Μικτές Επιδερμίδες (1+1 ΔΩΡΟ)!

Σήμερα στην καλύτερη τιμή: KORRES Σετ Μαύρη Πεύκη Κανονικές-Μικτές Επιδερμίδες (1+1 ΔΩΡΟ)!

Ένα κλικ μακριά από την πόρτα σας! 

Μαύρη Πεύκη: μια σειρά της Korres που άλλαξε τα δεδομένα στην αντιγήρανση, μπήκε στη λίστα με τα πολυπόθητα προϊόντα των beauty addicts και σήμερα μπορείτε να την κάνετε δική σας σε εξαιρετική τιμή!

Τι εννοούμε: με ένα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα otcpharmacy.gr και πιο συγκεκριμένα εδώ http://www.otcpharmacy.gr/korres-17800.html θα βρεθείτε μπροστά σε μια μοναδική προσφορά! Αγοράζοντας την αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα ημέρας για κανονικές/μικτές επιδερμίδες παίρνετε εντελώς δωρεάν την αντιρυτιδική & συσφιγκτική κρέμα ματιών με Μαύρη πεύκη 15ml και μάλιστα σε τιμή -30%!

Η κρέμα προσώπου, όπως και η κρέμα ματιών, έχει αντιρυτιδική, συσφιγκτική και lifting δράση, βασισμένη σε συνέργεια δραστικών συστατικών για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Το εργαστήριο έρευνας Κορρέ σε συνεργασία με εθνικό κέντρο ερευνών, μελέτησε και απέδειξε την ισχυρή δράση των πολυφαινολών από μαύρη πεύκη στη διατήρηση του συνδετικού ιστού της επιδερμίδας. Ο συνδετικός ιστός, υποστηρίζει τις μηχανικές ιδιότητες της επιδερμίδας, όπως σφριγηλότητα, ελαστικότητα, αποφυγή χαλάρωσης και ρυτίδων, διατήρηση του περιγράμματος.

DPG Network