Η πρώτη no make up selfie φωτογραφία της Kim Kardashian για το 2015!

Βιβή Αγγελάκη
Η πρώτη no make up selfie φωτογραφία της Kim Kardashian για το 2015!

Ναι είναι γεγονός, εγκαινίασε το φωτογραφικό άλμπουμ με τις no make up selfies φωτογραφίες... για άλλη μια χρονιά!


Αγγίζει τα όρια της εμμονής η αγάπη της για τις φωτογραφίες και μάλιστα τις selfie! Έχει χιλιάδες θαυμαστές που τις ακολουθούν στα social media όχι μόνο εκείνη αλλά και όλη η οικογένειά της. Απαθανατίζει την κάθε της κίνηση και φροντίζει να ενημερώνει τους followers της. Ο λόγος για την Kim Kardashian, που ουκ ολίγες φορές μας έχει απασχολήσει με τα καμώματά της.

Μετά την αποκάλυψη του beauty trick, που την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο όμορφη στις φωτογραφίες και τη χαρακτηριστική δήλωσή της ότι δε χαμογελά γιατί το γέλιο προκαλεί... ρυτίδες, η 34χρονη πλέον Kim, προχθές ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη no make up selfie φωτογραφία της για το 2015.

Untitled 3

Επισκεπτόμενη το αγαπημένο της nail salon για να φτιάξει τα νύχια της, η Kim εγκαινίασε το φωτογραφικό άλμπουμ με τις no make up selfies φωτογραφίες. Άβαφη και με τους μαύρους κύκλους να διαφαίνονται εμφανώς γύρω από τα μάτια της, η ξενυχτισμένη star βρήκε το κουράγιο και απαθανάτισε τη στιγμή.

Φυσικά, όπως και εσείς θα διακρίνετε στη φωτογραφία, η απόγνωση και ο εκνευρισμός είναι έκδηλος στο βλέμμα της καημένης μανικιουρίστα από πίσω, μιας και η Kim σίγουρα θα έβγαλε καμιά πεντακοσαριά φωτογραφίες ώσπου να επιλέξει την καλύτερη.

Και αν ψάχνετε για μια πιο κοντινή λήψη, ο makeup artist της Kim, Mario Dedivanovic, πριν λίγες μέρες ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την Kim άβαφη και βαμμένη, προκειμένου να δείξει τις «μαγικές» δυνάμεις του make up σε ένα master class, που η Kim έκανε guest εμφάνιση!

Untitled

Με τον make up artist της, μετά το master class:

Untitled 2

Διαβάστε ακόμη:

Άλλη μια star με το It κούρεμα του 2015: Και ιδού οι αποδείξεις!

Το κοινό μυστικό των Diane Kruger και Naomi Watts στις Χρυσές Σφαίρες!