Μακράν αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό χτένισμα των Critics' Choice Movie Awards 2015

Βιβή Αγγελάκη
Μακράν αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό χτένισμα των Critics' Choice Movie Awards 2015

Όλες οι λεπτομέρειες...

Το έχουμε πει πως περιμένουμε κάθε φορά πώς και πώς τα βραβεία, γιατί αφενός είμαστε σινεφίλ αφετέρου γιατί αναμένουμε με αγωνία να δούμε τα beauty trends που θα επιλέξουν οι διάσημες κυρίες για τις λαμπερές εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Εκτός από τα σύνολά τους, τα beauty looks τους- που κάποιες διάσημες κυρίες μέρες ή και μήνες σχεδίαζαν- μας προκαλούν κάθε φορά να τα περνάμε από το μικροσκόπιο για να δούμε εκτός από το τι επέλεξαν και πως το πέτυχαν , πώς μπορούμε και εμείς να το υιοθετήσουμε στη δική μας εμφάνιση. Μια, λοιπόν, από τις εμφανίσεις που εντυπωσίασαν ήταν και αυτή της ηθοποιού, Jessica Chastain!

Jessica-Chastain-Braided-Hair-Critics-Choice 2

Κι ενώ θα περιμέναμε η Jessica να εμφανιστεί με κάποιο ρομαντικό κότσο στο κόκκινο χαλί ή τα retro Old Hollywood waves , η πάντα σικάτη Jessica τόλμησε να κάνει τη διαφορά και επέλεξε μια εντυπωσιακή χαλαρή κοτσίδα που συνδύαζε δύο hairstyles σε ένα: το half updo hairstyle (τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω) και τη γαλλική πλεξούδα, στο τελείωμα.

Jessica-Chastain-Braided-Hair-Critics-Choice 3

Πιάνοντας όλα τα μαλλιά της πίσω, χωρίς χωρίστρα στη μέση με το πίσω τμήμα των μαλλιών της να μαζεύεται σε δύο σημεία και να καταλήγει σε μια χαλαρή μποέμ γαλλική πλεξούδα, μας έκανε να τη ζηλέψουμε! Δείτε, λοιπόν, όλες τις φωτογραφίες που δείχνουν κάθε λεπτομέρεια της εντυπωσιακής αυτής κοτσίδας.

Jessica-Chastain-Braid-From-Side
Jessica-Chastain-Braided-Hair-Critics-Choice 4
PicMonkey Collage jessica

Προσωπικά, με ξετρέλανε το όλο look. Εσάς;

Διαβάστε ακόμη:

Άλλη μια star με το It κούρεμα του 2015: Και ιδού οι αποδείξεις!

Η πρώτη no make up selfie φωτογραφία της Kim Kardashian για το 2015!