Θέλεις να μοσχοβολάνε τα μαλλιά σου όλη μέρα; Δες το μυστικό!

Θέλεις να μοσχοβολάνε τα μαλλιά σου όλη μέρα; Δες το μυστικό!

Είναι ένα προϊόν που δοκιμάσαμε, το αγαπήσαμε και στο προτείνουμε με κλειστά μάτια: το Herra Protect Hair Perfume δημιουργήθηκε από την κοινή εμπειρία 3 κορυφαίων ειδικών στην φροντίδα των μαλλιών και την αρωματοποιία!

Ο ιδρυτής της Herra και γνωστός ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, James Davis που θεωρείται ένα από ...τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λονδίνου στο χώρο της κομμωτικής, ένας κορυφαίος επιστήμονας της Chanel και ένας από τους καλύτερους τριχολόγους της Αγγλίας συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα ήταν ένα υπέροχο, και κυριολεκτικά μοναδικό, προϊόν για τα μαλλιά!

herra

Τι προσφέρει: Χάρη στο εκχύλισμα ηλίανθου που περιέχει, προστατεύει τη δομή της τρίχας, παρέχει προστασία από την υπεριώδη UV ακτινοβολία και συγχρόνως εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος. Το εκχύλισμα από καρπό ελιάς που περιέχει είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και λειτουργεί ως ασπίδα στη ρύπανση και τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα, η γλυκερίνη χαρίζει την πλούσια ενυδατική της δράση και σφραγίζει την υγρασία της τρίχας χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά ενώ το άρωμά του είναι εκπληκτικό: ένα μείγμα από ιταλικό περγαμόντο, ορχιδέα, τριαντάφυλλο, λευκό γιασεμί, μιμόζα, βανίλια, σανταλόξυλο αγκαλιάζει τρυφερά τα μαλλιά σου και σαγηνεύει τις αισθήσεις όσων βρίσκονται γύρω σου!

Επειδή χρησιμοποιεί και τα 4 στοιχεία βάσης το Herra Protect Hair Perfum αφομοιώνεται με ένα μοναδικό τρόπο χωρίς να μπλέκεται με το άρωμά σου, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα γύρω σου.

Πού θα βρεις το Herra Protect Hair Perfume Powered by Angelopoulos HairCompany: στο αγαπημένο online κατάστημα www.femall.gr όπου με ένα κλικ θα φτάσει στην πόρτα σου, στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Μην χάσεις την ευκαιρία!