4 πράγματα για το υαλουρονικό οξύ που σίγουρα δεν ξέρετε!

Βιβή Αγγελάκη
4 πράγματα για το υαλουρονικό οξύ που σίγουρα δεν ξέρετε!

Γιατί θεωρείται το "μαγικό συστατικό" της σφριγηλής επιδερμίδας;

Μπορεί να το έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές- αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες ιατρικής αισθητικής - και να το αναζητούμε στα συστατικά των καλλυντικών προϊόντων, αλλά κάθε φορά ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό το «μαγικό συστατικό» που μας κάνουν να το αγαπούμε ακόμη πιο πολύ!

1.Το έχουμε "μέσα μας"

Αρχικά, οι περισσότερες γυναίκες αγνοούμε ότι το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ήδη στο σώμα μας και αποτελεί συστατικό της επιδερμίδας μας. Όμως, η πάροδος του χρόνου, ο αγχωτικός (και ανθυγιεινός) τρόπος ζωής και η περιβαλλοντική ρύπανση μειώνουν την παραγωγή του κατά πολύ, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να δείχνει θαμπή και αρκετές φορές, πιο γερασμένη από την ώρα της.

2. Με το σταγονόμετρο

Έπειτα, αυτό που το καθιστά πραγματικά ιδιαίτερο, είναι ότι ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας μας και να της χαρίσει μια εντυπωσιακά νεανική και σφριγηλή όψη.

3. x1000

Αν και σε αυτό το σημείο, οι περισσότερες μπορεί να γνωρίζουμε ότι χαρίζει την απόλυτη ενυδάτωση, μιλώντας με νούμερα ανακαλύψαμε πως μπορεί να συγκρατήσει ποσότητα νερού στις στιβάδες της επιδερμίδας, που υπολογίζεται μέχρι και 1000 φορές μεγαλύτερη από το βάρος του. Εκεί οφείλεται και το γεγονός ότι κάνει την επιδερμίδα να είναι πιο ελαστική, άνετη, λεία και ενυδατωμένη.

4. Σούπερ αντιγήρανση!

Τέλος, η μεταφορά πρωτεϊνών αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητά του, καθιστώντας το σούπερ αντιγηραντικό προϊόν.


Και επειδή τα οφέλη πολλά αλλά το budget μπορεί να είναι χαμηλό, η επιστήμη της αντιγήρανσης έχει προχωρήσει πολύ και η λύση του πλαστικής χειρουργικής δεν είναι πλέον μονόδρομος! Μια από τις πιο οικονομικές και ταυτόχρονα ασφαλείς λύσεις , δίνει η Solgar δημιουργώντας το Hyaluronic Acid Complex 120mg (tabs 30s)!

solgar 800x600

Η μοναδική φόρμουλα του περιέχει το μοναδικό πατενταρισμένο προϊόν κολλαγόνου υψηλής απορρόφησης BioCell Collagen ΙΙ (περιέχει υδρολυμμένο κολλαγόνο τύπου II, υαλουρονικό οξύ σε αποτελεσματική δόση και αποπολυμερισμένη θειϊκή χονδροϊτίνη) και τη βιταμίνη C.

Τα ζωτικά δομικά στοιχεία του, μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στη διατήρηση της καλής υγείας και εμφάνισης του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης και της καταπολέμησης των ρυτίδων, προάγοντας την ενυδάτωση, ελαστικότητα και απαλότητα του δέρματος, παράμετροι που πλήττονται με την πάροδο της ηλικίας. Επιπρόσθετα, υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων, ενδυναμώνοντας τη δομή τους και εμποδίζοντας την εμφάνιση εκφυλιστικών καταστάσεων (αν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας).

Έχουμε κάνει και έρευνα για να μην χρειαστεί παρά να κάνετε ένα κλικ για να έρθει το υαλουρονικό οξύ στην πόρτα σας:

πατήστε σε αυτό το Link http://www.otcpharmacy.gr/solgar-hyaluronic-acid-120mg-tabs-30s.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=solgar_hyaluronic&utm_campaign=otc_day_product , κάντε την παραγγελία σας και το αγαπημένο μας διαδικτυακό κατάστημα otcphatmacy.gr θα σας το φέρει με ασφάλεια στην καλύτερη τιμή και με 30% έκπτωση!