Σταματήστε τη χαλάρωση στο πρόσωπό σας!

Σταματήστε τη χαλάρωση στο πρόσωπό σας!

Ένα πανάρχαιο θαυματουργό φυτό θα κρατήσει την επιδερμίδα σας νεανική! 

Αν διαπιστώνετε τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης στο πρόσωπό σας- ή, ακόμα καλύτερα, αν θέλετε να πάρετε εγκαίρως τα μέτρα σας- ο Dr Murad έχει την κατάλληλη λύση.

Ο αγαπημένος γιατρός της νεότητας του Hollywood, δημιούργησε ένα νέο serum , το Intensive Anti-Age Diffusing Serum που συσφίγγει άμεσα το δέρμα, ενώ μετά από συνεχή χρήση, χαρίζει λεία και ανθεκτική επιδερμίδα.

H προηγμένη σύνθεση του βασίζεται στο διαχρονικό φυτό Resurrection, ένα πολύ ανθεκτικό φυτό της ερήμου, γνωστό για την αντοχή του στην έντονη ξηρασία και τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες και τόσο παλιό, όσο... οι δεινόσαυροι!

Murad

Επειδή το δέρμα, με τη διαδικασία της γήρανσης, χάνει την ανθεκτικότητά του και τη φυσική του ικανότητα να αμύνεται, ο Dr Murad επέλεξε τις πρωτεΐνες του φυτού Resurrection για να δημιουργήσει μια σύνθεση που αντιστρέφει τα σημάδια της ορμονικής γήρανσης, όπως είναι: αφυδάτωση, απώλεια ελαστικότητας, αύξηση των ρυτίδων, και προστατεύει τις άμυνες του δέρματος από μελλοντική κατάπτωση.


Χρησιμοποιώντας το καθημερινά σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ θα διαπιστώσετε ορατή σύσφιγξη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, σημαντική μείωση των ρυτίδων μετά από 2 εβδομάδες, βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας ενώ το σύμπλεγμα βραζιλιάνικων βοτάνων από μάνγκο, μπανάνα και εκχύλισμα caja προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και ενθαρρύνουν τη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης, για πιο «γεμάτη» επιδερμίδα εκ των έσω!

Το Intensive Anti-Age Diffusing Serum θα το βρείτε σε ειδική τιμή γνωριμίας 60 ευρώ μέχρι 31/3/2015 και μετά στα 85 ευρώ/συσκευασία των 30 ml.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.murad.gr