Mani camera at SAG Awards 2015 : Ποιες stars τόλμησαν να δείξουν τα mani τους ;

Βιβή Αγγελάκη
Mani camera at SAG Awards 2015 : Ποιες stars τόλμησαν να δείξουν τα mani τους ;

Και φυσικά... ποιες το απέφυγαν εντέχνως;

Μπορεί χθες να ασχοληθήκαμε με τα beauty looks των 21ων SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) όμως δεν αναφέραμε τίποτα για το mani που οι αγαπημένες μας stars επέλεξαν γι αυτή τη ξεχωριστή βραδιά. Κι αυτό γιατί, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να δείτε τις ίδιες τις Χολιγουντιανές stars να σας παρουσιάζουν το mani τους!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως...

Προς τέρψιν όλων εμάς που λατρεύουμε να τσεκάρουμε και τις παραμικρές λεπτομέρειες από τα beauty looks των διάσημων κυριών – κυρίως για να εμπνευστούμε στις δικές εμφανίσεις- και κάθε φορά αγανακτούμε να πετύχουμε ένα πλάνο με zoom στο mani τους, εγκαταστάθηκε μια ειδική, mani camera, που προ(σ)καλεί κάθε celebrity να δείξει το mani της!

Πλάι, λοιπόν, στο red carpet, όπου κρίνονται ενδυματολογικές επιλογές και beauty looks, στήνεται ένα διαφορετικό red carpet only for manis, όπου τα νύχια διάσημων κυριών παρελαύνουν για τα μάτια μας και μόνο!

Φυσικά, στο κάλεσμα της Maria's Menounos, δεν ανταποκρίνονται όλες οι stars, με ηχηρά ΟΧΙ αυτά της Jennifer Aniston, της Julianne Moore, της Tatiana Maslany και της Reese Witherspoon (που έβαλε τη Sofia Vergara να στη θέση της).

Δείτε το video εδώ: {youtube}UuCVWLxT1SU{/youtube}

Δυστυχώς, όσο και αν δε θέλαμε, δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε και τα εκπληκτικά κοσμήματα- κυρίως τα πανάκριβα δακτυλίδια που φορούσαν οι αγαπημένες μας stars, όπως αυτό της Sofia Vergara, της Joanne Froggatt, της Natalie Dormer και της Taryn Manning!

Εσείς ποιο mani ξεχωρίσατε;

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα beauty looks που ξεχώρισαν στα SAG Awards 2015!