Όγκος στα μαλλιά χωρίς κρεπάρισμα γίνεται; Κι όμως, το δοκίμασα!

Βιβή Αγγελάκη
Όγκος στα μαλλιά χωρίς κρεπάρισμα γίνεται; Κι όμως, το δοκίμασα!

Μια μοναδική Moroccanoil εμπειρία: Τι έμαθα από τον top educator της Moroccanoil, Franck Perez

Όταν έφτασε στο προσωπικό mail μου η πρόσκληση για ένα «one-on-one hair styling appointment» με τον top Moroccanoil Educator Franck Perez, δεν μπορούσα να την αρνηθώ.

Η συνάντηση αναμενόταν άκρως ενδιαφέρουσα μιας και υπήρχαν όλες οι θετικές προϋποθέσεις: Αρχικά, το θέμα- τα μαλλιά, ένα από τα μείζονα ζητήματα της καθημερινής beauty ρουτίνας κάθε μιας από εμάς- έπειτα η συνάντησή μου με ένα top educator- hairstylist, τον Franck Perez (που η αλήθεια είναι, ότι μάλλον κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις μου) και φυσικά, η εγγύηση (και η γνωριμία με τη νέα σειρά για όγκο) των προϊόντων της Moroccanoil!

IMG 0783

Γεμίζοντας, λοιπόν, το σημειωματάριό μου με ερωτήσεις που έμεναν αναπάντητες καιρό τώρα, ξεκίνησα να συναντήσω τον Franck στο Χαλάνδρι, ο οποίος θα έλυνε κάθε μου απορία και φυσικά θα μου έδειχνε πώς με τα μοναδικά προϊόντα Moroccanoil - που εμπιστεύονται κορυφαίοι στιλίστες και πολλοί celebrities, όπως πρόσφατα η Diane Kruger , η Naomi Watts και η Rosie Huntington-Whiteley- μπορώ να περιποιηθώ τα μαλλιά μου καθημερινά και να τους χαρίσω τον πολυπόθητο φυσικό όγκο, χωρίς να κάθομαι με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

IMG 0799

Επειδή όμως, ώρες κουβέντας είναι δύσκολο να αποτυπωθούν σε μόλις λίγες γραμμές συνοψίζω τα κύρια σημεία που με εντυπωσίασαν και πραγματικά πιστεύω θα βοηθήσουν πολλές από εσάς στο να πετύχετε ένα πιο «γεμάτο» αποτέλεσμα στα μαλλιά σας:


- Μια φορά την εβδομάδα x 3

Μία φορά την εβδομάδα – τουλάχιστον για την αρχή- θα πρέπει να εφαρμόζετε μια θεραπεία που θα αποκαθιστά την ισορροπία στο δέρμα του κεφαλιού σας, αναζωογονώντας ταυτόχρονα τα μαλλιά σας. Ο Franck, μου έδειξε δύο διαφορετικές θεραπείες της Moroccanoil - ανάλογα με τον τύπο του τριχωτού της κεφαλής σας και των μαλλιών σας- το προϊόν Dry Scalp Treatment για ξηροδερμία και φαγούρα και το προϊόν Oily Scalp Treatment για λιπαρό δέρμα και μαλλιά. Οι ρίζες ανασηκώνονται και τα μαλλιά αποκτούν όγκο και ζωή. Το εντυπωσιακό; 3- 6 σταγόνες και 5 λεπτά αρκούν για να «δουλέψουν» κάτω από την επιφάνεια του δέρματος της κεφαλής σας.

IMG 3988

O Franck επί τω έργω

-Extra φυσικός όγκος στο σαμπουάν και το conditioner

«Η επιλογή του σαμπουάν μας και του conditioner είναι πολύ σημαντική» μου τόνισε ο Franck, προκαλώντας με να δοκιμάσω τα Extra Volume Shampoo και Conditioner της Moroccanoil. Αυτά «θα αναδομήσουν και θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σου, χωρίς να κουράσουν τη τρίχα». Αυτό που τα κάνει μοναδικά; Το αντιοξειδωτικό έλαιο argan και τα θρεπτικά συστατικά που θα αναζωογονήσουν και θα δώσουν λάμψη και κίνηση στα μαλλιά ενώ κάνουν το styling ευκολότερο!

Και αυτά που ξεχώρισα και ήδη χρησιμοποιώ καθημερινά:

- Δοκιμασμένο στα μεγαλύτερα catwalks και στο red carpet

Moroccanoil Root Boost : Το ξεχώρισα γιατί μου έδωσε την απάντηση στην ερώτηση, που με βασάνιζε εδώ και καιρό: Τι στο καλό κάνουν αυτές οι διάσημες στο κόκκινο χαλί και τα μαλλιά τους έχουν κίνηση και όγκο που ποτέ δεν «πέφτει»; Το Root Boost είναι ένα υψηλής απόδοσης, σπρέι όγκου που λειτουργεί υπέροχα για κάθε τύπο και υφή των μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ίσιων, λεπτών, ή σγουρών. Πυκνώνει αμέσως τις τούφες των μαλλιών από τη ρίζα και παρέχει όγκο μακράς διαρκείας σε κάθε στυλ. Είναι μια καινοτομία στο styling που παρέχει φυσικό όγκο - χωρίς την ανάγκη κρεπαρίσματος, χτενίσματος προς τα πίσω ή την περιττή ταλαιπωρία των μαλλιών.

10947709 818758551529517 1856555501 n

- Ο μοναδικός «παράγοντας μνήμης» που «θυμάται» το στυλ των μαλλιών και λάτρεψα

Ναι υπάρχει και ο Franck όχι μόνο μου το έδειξε αλλά το εφάρμοσε και στα μαλλιά μου. Πρόκειται για τη νεότερη προσθήκη στην πλήρη σειρά προϊόντων Moroccanoil για τα μαλλιά, που συνδυάζει υψηλή απόδοση και ευκολία χρήσης. Το Moroccanoil Volumizing Mousse έδωσε όγκο στα μαλλιά μου, αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και –πολύ βασικό-ευκολοχτένιστα. Η ελαφριά σύνθεσή του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν άφηνε κολλώδη κατάλοιπα στα χέρια μου, ήταν άλλοι δύο λόγοι που με έκαναν να το αγαπήσω. Χάρη στον ειδικό «παράγοντα μνήμης» για τα μαλλιά, διατηρεί το σχήμα και το στυλ των μαλλιών για πολύ περισσότερο. Όσο για το άρωμά του, κυριολεκτικά μο-να-δι-κό!

Τα προϊόντα της Moroccanoil είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα ινστιτούτα περιποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.moroccanoil.com.