Τα λαμπερά beauty looks των BAFTA Awards 2015!

Βιβή Αγγελάκη
Τα λαμπερά beauty looks των BAFTA Awards 2015!

Μη τα χάσετε!


Είναι η ημέρα των βραβείων! Οι διάσημες κυρίες της παγκόσμιας showbiz χθες το βράδυ χωρίστηκαν σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα- απονομές βραβείων συγκεντρώνοντας την προσοχή όλων των φωτογράφων πάνω τους.

Έτσι, εκτός των μουσικά βραβεία Grammy, που πραγματοποιήθηκαν στο Staples Center , στο Los Angeles, πλήθος καλλιτεχνών απ' όλο τον κόσμο κατέκλυσε τη Royal Opera House στο Λονδίνο προκειμένου να παρευρεθεί στα British Academy Film Awards (BAFTA).

Και όπως έχουμε πει σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις την προσοχή κάθε μιας από εμάς κεντρίζουν δύο πράγματα: Αφενός οι εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές των διάσημων stars, αφετέρου τα beauty looks- trends που επιλέγουν για τη συγκεκριμένη βραδιά. Πάμε να δούμε , λοιπόν, ποια ξεχώρισαν!

Felicity Jones

Felicity-Jones glamour 8feb15 PA b 540x810

Έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό σινιόν και άφησε τις όμορφες φράντζες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικές αποχρώσεις ενώ στα μάτια της- κλασσικά, για άλλη μια φορά- επέλεξε ένα ελαφρύ smokey eye look.

Keira Knightley

keira-knightley- glamour 8feb15 getty b 540x810

Η εγκυμοσύνη πολύ της πάει! Η Keira έλαμπε μέσα στο floral φόρεμά της, ενώ στα μαλλιά της επέλεξε χαλαρά waves. Το beauty look της ολοκλήρωνε το natural make-up της (nude χρώμα για τα χείλη και ελαφριά λάμψη στα μάγουλά της)

Amy Adams

beauty-1-a

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς. Η Amy επέλεξε ένα ίσιο sleek hairlook με χωρίστρα στο πλάι και ακολουθώντας την πιο hot τάση της σεζόν άφησε nude τα χείλη της , ενώ τόνισε τα μάτια της περιμετρικά.

Lea Seydoux

lea-seydoux-baftas-2015-bafta-awards

Έφερε στην αγγλική πρωτεύουσα λίγη από τη vintage αίγλη του Hollywood. Το ανοιχτό κόκκινο χρώμα στα χείλη της σε συνδυασμό με το retro hairstyle της, την έκαναν να λάμπει στο κόκκινο χαλί.

Holliday Grainger

holliday-grainger-baftas-2015-bafta-awards2

Υπέροχη με τα retro waves, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '20 να πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπό της.

Δείτε περισσότερα beauty looks στη gallery!