Really? Είναι η Kim Kardashian έξαλλη με το νέο της hairlook;

Βιβή Αγγελάκη
Really? Είναι η Kim Kardashian έξαλλη με το νέο της hairlook;

Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Έκανε τη μεγάλη αλλαγή την περασμένη Παρασκευή και είπε το ΝΑΙ στο μακρύ- μέχρι τους ώμους- καρέ. Χρόνια τώρα δεν αποχωριζόταν τα μακριά μαλλιά της και αυτός ήταν ο λόγος που η είδηση με δραματική αλλαγή στο look της ξάφνιασε τους περισσότερους.

main.original

Κι ενώ λοιπόν, δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από τότε που κουρεύτηκε, οι φήμες ότι όχι μόνο δεν της αρέσει το νέο της κούρεμα, αλλά και ότι είναι έξαλλη , ψάχνοντας από τώρα μια δραστική λύση για να επανέλθει το παλιό της look οργιάζουν!

Φυσικά, κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο αφού μιλάμε για την Kim Kardashian, η οποία συνεχώς απασχολεί τα μέσα με τα καμώματά της.

MTI3OTgxNTIzMjY0NjQwMjc0


Την αλήθεια αποκάλυψε ο hair stylist, Gregory Russell, που επιμελήθηκε το εν λόγω κούρεμά της. Μιλώντας στο Fashionista.com είπε: «Η Kim ήρθε, ψάχνοντας για ένα πιο κοντό hairlook και μετά από διάφορα μήκη που δοκιμάσαμε στα μαλλιά της και αρκετές φωτογραφίες, αποφασίσαμε αυτό το μέχρι τους ώμους καρέ, με έντονη φράντζα στο –πλάι

MTI3OTgyMTI0MjkxNjQ5NTA2


Ακόμη , ο hair stylist, Michael Silva που συνήθως είναι στο πλευρό της Kim, σε όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της , αποκάλυψε πως η Kim ήταν πολύ νευρική στην αρχή αλλά ήταν πρόθυμη να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα Grammys. «Ήθελε μόνο μια αλλαγή, ένα νέο look. Τα Grammys είναι ένα μεγάλο γεγονός και η Kim ήθελε να εμφανιστεί με κάτι νέο, διαφορετικό. Αγαπά το νέο της look, νιώθει απελευθερωμένη και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.»

Διαβάστε ακόμη:

Συνέβη πριν από λίγες ώρες: Η Kim Kardashian έκοψε τα μαλλιά της!

Νο way: Η Kylie Jenner έκανε τα μαλλιά της ράστα!