Οι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα 3 dont's στο μακιγιάζ του πρώτου ραντεβού

Βιβή Αγγελάκη
Οι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα 3 dont's στο μακιγιάζ του πρώτου ραντεβού

Ναι, αύριο είναι του Αγίου Βαλεντίνου και οι περισσότερες ήδη έχετε κανονίσει κάτι ρομαντικό, κάτι ιδιαίτερο για εσάς και τον καλό σας. Άλλες πάλι, περιμένετε την έκπληξη και άλλες θα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού...

Για όσες, λοιπόν, η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερη και μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας σχέσης, φροντίστε ο «υποψήφιος καλός» σας να σχηματίσει θετική άποψη. Άλλωστε η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που ασυναίσθητα δημιουργεί την πρώτη εντύπωση για εμάς.

Και επειδή κάτι τέτοιες ώρες ο πανικός είναι δεδομένος, δείτε τι θα πρέπει να αποφύγετε στο μακιγιάζ του πρώτου ραντεβού , με βάση την αντρική αντίληψη και οπτική- κοινώς τι δεν του αρέσει να δει πάνω σας!

1. Όχι στα έντονα χείλη

Το ξέρω οι περισσότερες λατρεύετε- όπως κι εγώ- τα τολμηρά χρώματα στα χείλη και τα ιδιαίτερα κραγιόν. Το αντρικό κοινό όμως ψήφισε αγαπητές μου και το αποτέλεσμα μάλλον θα μας απογοητεύσει. Εννοείται πως θα κρατήσουμε το έντονο κόκκινο, μωβ, βιολετί, μπορντό κραγιόν μας, απλά δεν θα το φορέσουμε στο πρώτο ραντεβού, αλλά από το τρίτο και μετά και... φυσικά σε κάθε meeting με τις φίλες μας.

2. Όχι στο έντονο makeup και foundation

Μπορεί την τελευταία στιγμή να βγάλαμε σπυράκι και να λατρεύουμε το make up και το foundation, που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση, όμως πολλές φορές ξεπερνάμε τα όρια χωρίς να το καταλάβουμε. Κι ενώ εμείς βγαίνουμε χαρούμενες από το σπίτι, το αντρικό μάτι εντοπίζει την υπερβολή και χτυπά κόκκινο συναγερμό! Προσοχή, λοιπόν, τόσο στη σωστή απόχρωση, όσο και την ποσότητα make up και foundation που θα απλώσουμε στο πρόσωπό μας, έτσι ώστε να φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται.

3. Όχι στα έντονα βαμμένα μάτια

Κι ενώ το smokey eye look είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και ιδιαίτερα του χειμώνα, οι άντρες είναι σαφείς: όχι έντονο μακιγιάζ στα μάτια , όχι σκούρες σκιές, όχι smokey eye look. Αφήστε τις εντυπωσιακές , σκούρες σκιές ματιών για τις βραδινές εξόδους με τις φίλες σας, αυτές θα εκτιμήσουν καλύτερα το μοναδικό look που δημιουργήσατε.

Ηθικόν δίδαγμα: Οι άντρες δε θέλουν υπερβολές στο beauty look μας! Δε θέλουν να γίνουμε μια άλλη που θα κρύβει το αληθινό πρόσωπό της κάτω από το μακιγιάζ αλλά να είμαστε ο εαυτός μας!

Valentine's Day: Manis που θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!

Πάει αντίθετα στην τάση του φετινού χειμώνα και λέει ΝΑΙ στα μακριά μαλλιά!